Vasaros mergaitė parašė:
Ar yra kam nustatė kad pas vaiką padidėję smegenų skilvelis?
Jus tik nepergyvenkite, nueisit po keliu savaiciu, geriau viskas matysis ir tikrai viskas bus gerai ☺️
Vasaros mergaitė parašė:
Ar yra kam nustatė kad pas vaiką padidėję smegenų skilvelis?
Jus tik nepergyvenkite, nueisit po keliu savaiciu, geriau viskas matysis ir tikrai viskas bus gerai ☺️
Nila parašė:
Cia ta stresa isivaryti taip lengva. Man irgi buvo, tai kaklelis trumpeja, tai vaikiukas savaite mazesnis. Nueini kita karta ir jau viskas buna ok. As vakar dar karta įsitikinau, kad anksciau moterys ramiau gyveno, nes niekas ju tiek netyre, o dabar narsto po kauliuka ta vaikeli ir seseliu mokslo pagalba randa prie ko prikibti.
Vaikystė parašė:
Sveiki,nestukemes nuo 120,todel ir salia rodykliai negeri,susije viskas, daktare tures paskirti gerti gelezi,valgyti produktus kur daugiau gelezies.mano zymiai mazesnis, geriu gelezi.
Mamytevi parašė:
Sveiki,nestukemes nuo 120,todel ir salia rodykliai negeri,susije viskas, daktare tures paskirti gerti gelezi,valgyti produktus kur daugiau gelezies.mano zymiai maze…
Kad ne, vakar man dar karta patvirtino, kad nestukems nuo 105 hemoglobinas. Nestukiu ribos jau yra kitos, tik laboratorija ju neisskiria. Atitinkamai ir leukocitu rodikliai neutrofilu sąskaita nestukems gali buti padideje, nes nestumo metu sukyla organizme uždegiminiai rodikliai. Mano 116, tai kolkas nieko neskyrė. Sake ziures koks sekantis tyrimas bus po menesio.
Vaikystė parašė:
2trimeste iki 105 skaitosi hemaglobino norma, tai jums dar kaip ir ok nepergyvenkit😉 man 105 tai jau sako reikes gerti gelezi.
Rodo parašė:
Labas. Šiandien atsikėliau su tokiu galvos svaiguliu,kad dar ir dabar tarsi be koordinacijos🙄 Jau matau kaip "smagu" šiandien bus dirbti...🤦Ką tai galėtų signalizuo…
As is kart spaudima tikrinciaus.
As jei ilgiau pamiegu tai atsikeliu su galvos skausmu, tai zenklas kad reikia☕😁
Dėl apetito, tai pas mane jis irgi žvėriškas, kažko kito iš vitaminų gerti nepradėjau, tik magnį, tai manau, kad tiesiog toks metas.
kažkaip specialiai sveikai nesistengiu užkamšyti to poreikio, na čipsų pakelio neatsidarau, bet ir salotos negraužiu
bet pasižiūriu, kad kažkokia norma būtų saldumynų per dieną, nes kitaip visa parduotuvę išvalgyčiau, pvz per dieną du šokoladukai ir viskas.
Savaitgaliais aišku plaukus pasileidžiu
Vasaros mergaitė parašė:
O kokio jūsų svorio mažiukai?
Kiek savaičių ir svoris. Labai įdomu palyginti su kitomis 😊
Pas mane 21+1 sav buvo pas beniusiene išmatuota 440g ☺️
16 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai