IlonaBoro parašė:
Ryt sužinosiu, kada skatins
Šiandien 41+1
IlonaBoro parašė:
Ryt sužinosiu, kada skatins
Šiandien 41+1
Amber. parašė:
Ryt sužinosiu, kada skatinsŠiandien 41+1
Kokių tikslu taip ilgai tempti daktaram nėštumą juk anksčiau gali suskatinti🙄
mjonik parašė:
Labas mamytes, kurios jau pagimdetekaip sekasi zindyti mazylius? Ar daug laiko praleidzia ant krutines?
Labai ivairiai, dazniausiai apie 10-20 minuciu, bet buna ir pusvalandis. Siandien beveik valanda prakabejo 😀
IlonaBoro parašė:
Kokių tikslu taip ilgai tempti daktaram nėštumą juk anksčiau gali suskatinti🙄
Gyvenu Vokietijoje, gal čia kitokia politika. Sako, kad paskaičiuotas terminas yra tik orientacinis, visada yra poros dienų paklaida. Kadangi man nėra indikacijų (visi rodikliai idealūs, tikrina kas dvi dienas), tai nemato reikalo skatinti iškart ir rekomenduoja tik pernešiojus 10 dienų. Tai man panašiai ir gausis.
Kitaviciute parašė:
Labas mamos! Gimė ir mano antras stebuklas 03.28 01:00 lygiai. 🥳 3300g,50cm 👨👩👧 i ligonine atvažiavom 22h su 5cm atsivėrimu, ir viskas labai greitai ir sklandžiai…
Sveikinimai!
maziuke0 parašė:
Labai ivairiai, dazniausiai apie 10-20 minuciu, bet buna ir pusvalandis. Siandien beveik valanda prakabejo 😀
O po to lengvai uzmiega?🙂 Nes nuo manes tik pasitraukia ir neramus 🙄
mjonik parašė:
O po to lengvai uzmiega?🙂 Nes nuo manes tik pasitraukia ir neramus 🙄
Siaip valgydama uzmiega ir miega ramiai, bet siandien miega tik ant ranku ir valgo visa laika. Nezinau ar cia augimo suolis ar del pilvelio ( matau kad skaudena). Bet mes mėgaujamės musu laiku 😀 vyras atnesa maisto , arbatos man. Pasidejau kompiuteri lovoj, ziuriu laidas ir myluoju mazyle 😊
Sveikos, noriu pasiteirauti ar kuriai nors buvo itin anksti testukas parodes teigiama (dariausi Biosynex Early) pirmas parode maziau matoma vaiduokliuka, antras kita diena jau ryskesnę antra juostele. HCG tyrimas nestumo neparode, taciau progesteronas pakiles ( atitinka I trimestro normas). Kiti ankstyvieji nestumo testai kaip "Pregna" rodo neigiama. Ar galime tiketis džiaugsmo??? Gal kazkam buvo panasi situacija? 

Mute1 parašė:
Sveikos, noriu pasiteirauti ar kuriai nors buvo itin anksti testukas parodes teigiama (dariausi Biosynex Early) pirmas parode maziau matoma vaiduokliuka, antras kit…
Teigiamas manau galima sveikinti🙂
Mute1 parašė:
Sveikos, noriu pasiteirauti ar kuriai nors buvo itin anksti testukas parodes teigiama (dariausi Biosynex Early) pirmas parode maziau matoma vaiduokliuka, antras kit…
Kaip čia taip pavyko, jei tik kovą pagimdet? 🤔
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai