Greta Sir parašė:
O aš pirmadienį į GN 😫
Kaži galima į vonią jei nežinau ar pasišalino kamštis ar ne, nepastebėjau, tik išs…
Aš vakar vonią išbandžiau, kol kas nepadėjo
Greta Sir parašė:
O aš pirmadienį į GN 😫
Kaži galima į vonią jei nežinau ar pasišalino kamštis ar ne, nepastebėjau, tik išs…
Aš vakar vonią išbandžiau, kol kas nepadėjo
IlonaBoro parašė:
Jūs mane ne taip supratot po gimdymo pulsas ramybės būsenoje 50-45 paletas labai aš dėl šito klausiu ar kuriai taip buvę?🙂kaip laukiasi žinau kad aukštas buvo tik p…
Šiaip pulsas jūsų normalus ramybės būsenoje. Pajudejus turėtų būti apie 60. Svarbiausia kad jūs jauciates gerai o ir spaudimas normalus kad būtų.
Dolen parašė:
Šiaip pulsas jūsų normalus ramybės būsenoje. Pajudejus turėtų būti apie 60. Svarbiausia kad jūs jauciates gerai o ir spaudimas normalus kad būtų.
Ačiū visoms Mamytės nuraminote bus galima atsipalaiduoti sakau gal aš viena tokia čia🙂😬
AsRita parašė:
Nieko papildomai nevartoju. Pamirsau gydytojos paklausti apie tai. Bet kiek radau informacijos internete (ne lietuviu kalba), tai tokia busena po gimdymo gali buti …
Kai miegu pas mane toks pat buvo naktį 38 tai kai atsikelia pažiūrėjau į laikrodį ciut nenumiriau iš streso🙄🙄 vadinasi ne aš viena čia tokia🙂
IlonaBoro parašė:
Kai miegu pas mane toks pat buvo naktį 38 tai kai atsikelia pažiūrėjau į laikrodį ciut nenumiriau iš streso🙄🙄 vadinasi ne aš viena čia tokia🙂
Aš irgi tik laikroduko dėka pastebėjau, kuris pulsą matuoja automatu ištisą parą
Jeigu ne jis, vargu, ar būčiau sekusi pulsą, nes jaučiuosi gerai, o dienos metu jis būna normalus. Jūs tikrai tokia ne viena, mūsų tokių daug, bet, manau, ne visos seka pulsą ir žino iki kiek jis nukrenta pvz. naktį
Beje, su laiku viskas turėtų atsistatyti į priešnėštuminį lygį.
AsRita parašė:
Aš irgi tik laikroduko dėka pastebėjau, kuris pulsą matuoja automatu ištisą parąJeigu ne jis, vargu, ar būčiau sekusi pulsą, nes jaučiuosi gerai, o dienos metu …
Pabijojau čia rašyti galvoju sakis Mamytės ne viso proto😁😁 bet dabar tikrai ramiau kai žinau kad esu tokia ne vieną🙂🥰
Amber. parašė:
Aš vakar vonią išbandžiau, kol kas nepadėjoo kada jum skatina gimdymą?
IlonaBoro parašė:
Sveikos Mamytės aš su tokiu klausimeliu per nėštumą mano pulsas būdavo visada 110-120 o pagimdžius liko 51-48 ramiai gulint judant fiziškai normalus pulsas...gal ku…
Tokia pati situacija. Turejau visa nestuma auksta pulsa. Turejau problemu su skydliauke tai itakojo nestumo metu auksta pulsa. Bet ir buvo zemas spaudimas,o dabar ir spaudimas aukstesnis.
Greta Sir parašė:
O aš pirmadienį į GN 😫
Kad kamstis ir butu pasisalines,galima i vone
Greta Sir parašė:
Na bandysiu, nes visi kiti natūralūs skatinimo metodai išbandyti, niekas nesuveikė
Ko tik ir as nenaudojau men iki gimstant vaikui ir avieciu arbata, datules,ant kamuolio pratimai,is yt pratimus dariau, seksas, speneliu stimuliacija,ilgi pasivaiksciojimai,gime 6 d pernesiotas,bet gimdymas greitas ir sklandus 🙂
Greta Sir parašė:
Ar dar turim nepagimdžiusių? 😫😫 man šiandien suėjo jau 41 sav.
Aš dar ne 40+5
7 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai