Kovinukas parašė:
Kad mano taip būtu...😁
Tai gal dar bus 🙃 manoji pries pora savaiciu daznai budinedavosi nakti, o dabar vis geriau ir geriau miega 😊
Kovinukas parašė:
Kad mano taip būtu...😁
Tai gal dar bus 🙃 manoji pries pora savaiciu daznai budinedavosi nakti, o dabar vis geriau ir geriau miega 😊
maziuke0 parašė:
Arba ne..
Rainbow. parašė:
O miego tema, pačios keliat maitint ar leidžiat patiem keltis nakti?
Žadinu nes jaučiu kad tikrai nesikeltu taip tankiai ypač naktį, diena jau mažiau miega jau daugiau pabūdrauja...
IlonaBoro parašė:
Sveikos Mamytės aš su tokiu klausimeliu per nėštumą mano pulsas būdavo visada 110-120 o pagimdžius liko 51-48 ramiai gulint judant fiziškai normalus pulsas...gal ku…
Man taip. Iki gimdymo ramybes busenoje pulsas budavo 50-60, nestumo metu 70-110, pagimdzius iki siol 40-50
AsRita parašė:
Man taip. Iki gimdymo ramybes busenoje pulsas budavo 50-60, nestumo metu 70-110, pagimdzius iki siol 40-50
Bet kodėl taip yra? Aš labai issigandau tad sakau paklausių kitų mamyciu gal kažką papildomai vartojate širdžiai stiprinti aš maitinu tai galvoju apie magni?🙂
Greta Sir parašė:
Ar dar turim nepagimdžiusių? 😫😫 man šiandien suėjo jau 41 sav.
Nueikite į šiltą dušą arbe į karštesnis kai kam suveikia🙂
AsRita parašė:
Pagimdžius ramybės būsenoje 40?
16 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai