Amber3 parašė:
Ar yra jau tokių beibių, kad belikęs 1 miegelis? 🤔 Pas mus kartais jau būna tik 1,nes be sansu uzmigdyti kartais vakarais, nu nebent nesioji, bet ir tai ne visada. …
Manoji jau likus su vienu miegu
Amber3 parašė:
Ar yra jau tokių beibių, kad belikęs 1 miegelis? 🤔 Pas mus kartais jau būna tik 1,nes be sansu uzmigdyti kartais vakarais, nu nebent nesioji, bet ir tai ne visada. …
Manoji jau likus su vienu miegu
Amber3 parašė:
Pas mus irgi kartais buna 1 miegelis, bet jau vakare pradeda gulinėt, virtinėt ant mūsų😀 dar biški per sunku 6-7h išbūt nemiegojus.
Amber3 parašė:
Taip, ir musiske su vienu miegeliu 😉 atsikelia ryte plius minus 8, tada pietuku uzmiega tarp 12-13 val. Ismiega apie 3 valandas ir naktinis miegelis ateina apie 21 val. Kartaos vakare dar pagulinejam ant lovos keliolika minuciu, pailsi, bet nemiega - uztenka tik pagulinet 😉
muminukas parašė:
Maniškis kažkaip 8 mėnesį nuo 3 miegelių staigiai perėjo į vieną 😅 jau porą savaičių ir tam sunkiai migdosi - jei galėtų, visą dieną kampais vaikščiotų 😅…
Oho😃
Jau tikrai daug beibiu su 1miegeliu😃 bet vat, kaip ir rasot, pas jus jau pietu ilgas buna, apie 3val. Pas mus pskolkas 1.20-1.30val,tai nenoriu su vienu palikti, nes irgi lb sunkisi istempe tas 6val😅
Pas mus dar 2 kartus miega,nesuku galvos nes matau kad jam vis dar reikia 2 miegeliu. Keliasi 7 val kartais ir anksčiau tai pirmo miego einam apie 11 val kuris gali svyruoti nuo 40 min iki valandos ir po to apie 2-3 val tada ismiega gal 2 valandas ir miegoti nakčiai eina 8-9. Keliasi bernuzelis irgi labai daug naktį,kaip sakau jeigu kelemes 4 kartus tai čia buvo labai gera naktis
Kai paskaitau,tai dar aš tada gerai gyvenu,o galvojau kad ne😬Mano bernužėlis keliasi 8-9,paskui apie 11val.kokią 1-2 val. pamiega,paskui apie 15-16 dar apie porą valandą ir einam miegoti 21,pats uzmiega su buteliuku pieno,naktį atsikelia apie 3val pavalgo ir iskart uzmiega ir paskui tik ryte.buvo kelios naktys,kad ismiegojo neprabusdamas.Be to as jau pati einu nuo balandžio menesio į darbą🙄Iki pietų pabūna mama su vaiku namuose,paskui grįžtu aš ir dirbu nuotoliu,kažkaip viskas išeina.Susidėlioju.Dar gerai kad trumpinasi darbo savaitė kai augini vaiką iki 3m.,tai man tik dirbti 4dienos😉
veruce parašė:
Pas mus dar 2 kartus miega,nesuku galvos nes matau kad jam vis dar reikia 2 miegeliu. Keliasi 7 val kartais ir anksčiau tai pirmo miego einam apie 11 val kuris gali…
Amber3 parašė:
Retai, bet jau prasideda, tada 18 val nori nakties miegelio ;)
Amber3 parašė:
Oho😃
Jau tikrai daug beibiu su 1miegeliu😃 bet vat, kaip ir rasot, pas jus jau pietu ilg…
Pas mane irgi trumpas būna, iki pusantros ;) dukra išmiegodavo iki 4 val pietų miegelio.
veruce parašė:
Pas mus dar 2 kartus miega,nesuku galvos nes matau kad jam vis dar reikia 2 miegeliu. Keliasi 7 val kartais ir anksčiau tai pirmo miego einam apie 11 val kuris gali…
Norėčiau, kad 4 keltųsi ;) būna gerokai daugiau. Pradeda dygti krūminiai, tai tiek pienuko ramindamasis naktį prisivalgo, kad sauskelnės neatlaiko, reikia nepamiršti naktį pakeisti.
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai