karimirimyki parašė:
Netaikau![]()
As irgi netaikiau.
karimirimyki parašė:
Netaikau![]()
As irgi netaikiau.
Simi33 parašė:
Sveikos, merginos. Ar jums nebūna tarsi vaikas drebėtų gimdoj, kažkokia lyg vibracija. Naktį buvo toks epizodas iki pusės minutės, dabar kelias sekundes vėl pajauči…
Būna, lyg nerviniai traukuliai tokie ;D Gydytoja sakė, kad visks ok, kažką jie ten lb veikia
SezamoSėkla parašė:
Kokie vardai?![]()
Vyresnelis Notas, jaunelis Toras
Irete parašė:
As irgi netaikiau.
Jeigu netaikote tai gausite maziau, o gale metu susigrazinsite per deklaracijas, ane? 😁 As vis maisau ta taikyma-netaikyma🙈
Amber3 parašė:
Jeigu netaikote tai gausite maziau, o gale metu susigrazinsite per deklaracijas, ane? 😁 As vis maisau ta taikyma-netaikyma🙈
Taip,jei taikote dabar, tai gausite daugiau. O jei netaikote dabar, tai per metinę deklaraciją pasigrąžinsit
Amber3 parašė:
Taip
noriu kitais metais gaut is VMI permoka.
Laurut3 parašė:
Sveikos! Norejau pasitarti gal kuri irgi yra ar buvo apsirgusi. Vaikams sloga jau pora savaiciu o vakar ziuriu ir man prasidejo. Dar vakare pamaude nugaros apacia, …
Sirgau covid pries 2 sav. Šaltkretis, temp laikėsi 2dienas,auksčiausia 39 buvo. Be jegu visai buvau, tik lovoje gulejau. 3ia diena jau tik 37,o sekancia nieko. Daktare leido tik paracetamoliu musti ir ne daugiau 4tabl/para. Aciu Die, kad viskas lengbai ir greitai praejo. Skonio, aisku, dar nlb jauciu, kosulio nebuvo.
Laurut3 parašė:
Ar kuri prasirgot kovidu laukdamosis? Pasidariau namini testa is vaistines ir pasirodo man kovid.. ir kaulus lauzo ir galva skauda, tik kad tempos ner..
Ir dar mazoji uzsikrete nuo manes po 5iu dienu. Temp soko iki 39.5,bet ji jautesi guvi, linksma. Gydymas simptominis, temp mazinimas ir tiek. Bet ir jai zemiau 38.5 temp nejo numusti, kaip ir man. Po 3ju dienu nebuvo temp, nebuvo 2dienas o poto vel staigiai iki 38. 8 kilo. Prasidejo sloga. Matyt kazkoks virusiukas papildomai prisikabino🙈 vakar ir sian jau be temp, tik sloga didele. Pakolkas nekosti🙏
Laurut3 parašė:
Vyresnelis Notas, jaunelis Toras![]()
Labai gražūs 🤍 mes galvojam apie Vincentas arba Pranciškus 😇
Laurut3 parašė:
Man realiai panasiai, kaulus lauzo, galva skauda, silpnumas, bet tempos ner. O jus jau po sirgimo ejot tikrintis echoskopu? Reikes ir man tada pasitikrinti. Man kai…
Man tik 2a para parode positive naminis testas. Tada paskambinau seimistei, sakau norou pasidaryti covid, kad butu i sistema itraukta jog sirgau, tai liepe atvykti, padare-teigiamas. Praejo 2sav,gine tik paskambino, paklause kaip jauciuos, seip lengbai prasisukau, tai papildomo echo kazkokio neskyre, turiu vizita men gale tada ir paziures. Nes seip viskas ok buvo, nei judesiukai sumazeje nei ka.
Aushriuks parašė:
Oi, merginos, visoms, kurios sergate, linkiu kuo greiciau pasveikti ☺️ O as norejau jusu paklausti, kokius ciuzinukus isigijote ar planuojate isigyti savo mazyliams…
Su sapneliu maze miega jau 2m😁 gims broliukas ir keliaus i savo lovyte (tikiuosi🙈) pas Lonas „Miegė“ 😁 Tikrai faimas tas „sapnelis“, ventiliacines angos prie galvytes yra👍
11 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai