Sima33 parašė:
Vakar dariausi testuka neigiamas, siandien jau neryskia juostele rodo🙈
Čia jau ryškoka 😁😁🤭
Sima33 parašė:
Vakar dariausi testuka neigiamas, siandien jau neryskia juostele rodo🙈
Čia jau ryškoka 😁😁🤭
Ašes parašė:
Čia jau ryškoka 😁😁🤭
Ta pati zadejau rasyt 🤣
Sensacija parašė:
Labas rytas![]()
![]()
Labas rytas , sveikinu! As dabar laukiu vizito pas gine , nes buvau treciadieni tai dar nieko nemate .. israse progesterona, tikiuo viskas nus gerai 😇
Roberrrrrta parašė:
Labas rytas , sveikinu! As dabar laukiu vizito pas gine , nes buvau treciadieni tai dar nieko nemate .. israse progesterona, tikiuo viskas nus gerai 😇
Pirmadieni skambinsiu ir as registruosiuosi🥰
Sensacija parašė:
Pirmadieni skambinsiu ir as registruosiuosi🥰
Kiek čia daug mūsų bekeliaujančių pas gine nebe su nusiskundimais o gerom žiniom😅 aš dar gruodžio 30 ėjau pas gine sakiau kad nepavyksta pastot, sakė turėtų pavykt bandyt, o čia ateisiu net nepraėjus mėnesiui jau su nėštumu😀
GandruBelaukiant parašė:
mano nedidelė kolekcija😅 labai norėjau pamatyt ryškuolį😅 uždarau savo testavimus, kai prisimeni žiūrėdavai žiūrėdavai ankščiau vis kažką ižvelgt bandydavai,jau vaid…
Kada parodė ryškiausia juostelę? Aš dariau vakar bet ir bandžiau įžiūrėti bet kaip ir nieko, kažką ižvelgiau po kokių 10min, bet jau čia nebetikslu po tiek laiko, ryt kartosiu testuką, nors iki mm ryt bus dar dvi dienos
Ilju_ parašė:
Kada parodė ryškiausia juostelę? Aš dariau vakar bet ir bandžiau įžiūrėti bet kaip ir nieko, kažką ižvelgiau po kokių 10min, bet jau čia nebetikslu po tiek laiko, r…
Likus dienai iki mm testas buvo baltas ,o mm diena jau buvo vaiduoklis matomas
14 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai