Monde parašė:
Panevėžietės, kokius užsiemimus lankote? Impulse baseinas netraukia visai, slapia, salta 🙈😂
Gėda pripažinti, tačiau jokių 🙈
Monde parašė:
Panevėžietės, kokius užsiemimus lankote? Impulse baseinas netraukia visai, slapia, salta 🙈😂
Gėda pripažinti, tačiau jokių 🙈
amandy parašė:
Viskas gerai, išleido mane prieš kelias dienas namo,sakė atvykti jei vėl pradės būti sąrėmiai, nubėgs vandenys ,arba iskyros bus su krauju.
Ar suplanuotas jums planinis cezaris?
kamile2006 parašė:
Tai skirs echo jums dar? Va neseniai jauciau, kad zagsejimas kairiam sone, kur klubo kaulas, ir ka tai reiskia, neisivaizduoju😀
Dar turiu 11.16 vizita ir paskui 11.30 😀
Muere parašė:
Ar suplanuotas jums planinis cezaris?
O tarp čia esančių gal kažkam yra suplanuotas cezaris? Dėl kokių priežasčių
zvaigzdute5 parašė:
O tarp čia esančių gal kažkam yra suplanuotas cezaris? Dėl kokių priežasčių
Man yra planinis cezaris gruodžio 7 dieną. Priežastis dėl pirmo nėštumo metu atlikto extra cezario ir įvykusių komplikacijų.
Aš uk
Mazuciukas29 parašė:
Smagunoretusi su kazkuo pabendrauti, ar susitikti kai beibiai jau bus gime
kada jusu terminai?
Gal esate nusprende kur gimdysite?
![]()
Mano terminas gruodzio 24d. , kol kas visiskai pasimetusi kur gimdyti. Pirma vaika gimdziau Antakalnio ligonineje. Pats gimdymas viskas ok, bet personslas nelabai patiko. Tai vis galvoju ar nepasirinkti kitos ligonines . O Jus ar jau apsisprendet?
Agite parašė:
Mano terminas gruodzio 24d. , kol kas visiskai pasimetusi kur gimdyti. Pirma vaika gimdziau Antakalnio ligonineje. Pats gimdymas viskas ok, bet personslas nelabai p…
na aš neseniai gimdžiau Antakalnyje - viskas ten super. ir vien geri atsiliepimai. personalas labai draugiškas, padeda, jei reikia, vis ateina klausti, ar ko nereik ir pan.
Cukrus89 parašė:
Gal zinote ka vartoti vemiant? Vaikai turbut virusa atnese is darziuko.... per 3 valandas jau 4 karta begu vemti... kazkokius elektrolitus ar panasiai galima?
Rehydron miltelius galit pavartoti su vandeniu elektrolitams atstatyti. Saugu nėštumo metu. Turėjau rota, tai buvo išrase
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai