nekantruolė parašė:
Nu labas rytas 😊 Ar man vienai neišeina išsimiegoti?🙈 Norėjau paklausti mamų supatirtimi dėl lėliukų apsivertimo. Skaičiau, kad esant ne pirmam nėštumui vaikelis ga…
tai jums dar turi vietos kur varytis, nepergyvenkite 😉
nekantruolė parašė:
Nu labas rytas 😊 Ar man vienai neišeina išsimiegoti?🙈 Norėjau paklausti mamų supatirtimi dėl lėliukų apsivertimo. Skaičiau, kad esant ne pirmam nėštumui vaikelis ga…
Rasele712 parašė:
Ačiū, kad nuraminot. Nes man kažkaip su pirmom dviem net mintys nekilo dėl to apsivertimo. O dabar gal čia daugiau pasiskaičiau ir išsigandau 🤭🙈
nekantruolė parašė:
Ačiū, kad nuraminot. Nes man kažkaip su pirmom dviem net mintys nekilo dėl to apsivertimo. O dabar gal čia daugiau pasiskaičiau ir išsigandau 🤭🙈
Tai manau kad visiškai normalu kai pasiskaitome dėl to sunerimti 🙂 tokios jau mes moterys 😊 bet tikrai galite nusiraminti, nes dar yra mažyliui vietos vartytis 🙂
nekantruolė parašė:
Man rodos iki 37 sav dar pakankamai vietos ir laiko vartytis, tai dar tą padėtį gali pakeisti kelissyk 🤭☺️
nekantruolė parašė:
Su miegu kiekvieną naktį kitaip, bet miego mažėja
Man panašiai buvo kaip jums 33 savaitę, nes žakauliukas buvo žemai, o po to lyg apsivertimas ir žaksuliukas tarsi pačiam pilvo viduryje, bet kai buvau pas akušere ji apčiupinėjo pilvelį sako, gal tiesiog apsisuko aplink savo ašį. Aišku sako, net iki paskutinės savaitės gali būti dar pasivartymų
po kelių dienų žaksuliukas grįžo vėl į apačią
tiesiog manau, mes mamos labai jautriai į bet kokį pokytį reaguojame
nekantruolė parašė:
Šianakt ir aš prasikankinau su miegu, gal kokias 4val.ir pamiegojau...labai rėmuo griaužė, nepadėjo net gerdoff, kuris visada gelbėdavo...
GiGintare parašė:
O kaip laikosi mūsų narė kuri 10.31 dieną gulėsi į ligoninę ?
Ką žada ? Kokia Jūsų sveikata?![]()
Viskas gerai, išleido mane prieš kelias dienas namo,sakė atvykti jei vėl pradės būti sąrėmiai, nubėgs vandenys ,arba iskyros bus su krauju.
1 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai