kamile2006 parašė:
Oho, net keista, siaip sausinukuose nuo pradziu buvau, ten nei vienos is Panevezio nera😀
Aš esu iš Panevėžio raj (apie 40 km nuo jo 😀)
kamile2006 parašė:
Oho, net keista, siaip sausinukuose nuo pradziu buvau, ten nei vienos is Panevezio nera😀
Aš esu iš Panevėžio raj (apie 40 km nuo jo 😀)
Inga.St parašė:
Aš esu iš Panevėžio raj (apie 40 km nuo jo 😀)![]()
![]()
Na beveik tas pats Panevezys🥳kada jums terminas?
Burbuliukeeeee parašė:
Tos kurios pirkot, kokius pirkot buteliukus ir soskes ?![]()
Pirkau šiuos. Dar laukiu kol atsiųs. 🤗
Carolina parašė:
Pirkau šiuos. Dar laukiu kol atsiųs. 🤗
Ciulptukus irgi situos pirkau. Tik del buteliuko vis dvejoju, ar naujagimiams nebudavo dar masesnes talpos? Ar klystu🤔
amandy parašė:
Galbūt tuomet susitiksim 😁 mano taip pat ir irgi Panevėžyje
Kad tik lengvai ir greitai
Pirmagimį gimdžiau Panevėžyje. Tai likau patenkinta 100%
kamile2006 parašė:
Ciulptukus irgi situos pirkau. Tik del buteliuko vis dvejoju, ar naujagimiams nebudavo dar masesnes talpos? Ar klystu🤔
Uoj tiksliai ir aš nežinau, pas mus bus pirmagimis, tai patys visko nežinom ko prireiks 😊 parašyta nuo 0 mėn tai gal turėtų tikti ir tokios talpos.
Carolina parašė:
Uoj tiksliai ir aš nežinau, pas mus bus pirmagimis, tai patys visko nežinom ko prireiks 😊 parašyta nuo 0 mėn tai gal turėtų tikti ir tokios talpos.
Gali buti, kad cia ir yra maziausias, daug laiko praejo, gal ir klystu😀
kamile2006 parašė:
Na beveik tas pats Panevezys🥳kada jums terminas?
01-03 🙈 su pirmagimiu buvo irgi toks(01-06),bet gimė antrą Kalėdų dieną... Tai kažkaip galvoju ar vėl nebus gruodinukas 🫢😀 o Jums?
Carolina parašė:
Mažesnio jau nereikia
Čia 125 ml , maždaug po mėnesio išaugsit ,nes išgers daugiau
Inga.St parašė:
01-03 🙈 su pirmagimiu buvo irgi toks(01-06),bet gimė antrą Kalėdų dieną... Tai kažkaip galvoju ar vėl nebus gruodinukas 🫢😀 o Jums?
Man pagal echo sausio 8, pagal menesines sausio 14d, bet su abiem panom preklampsija buvo, su mazaja beveik 2savaitem anksciau skatino, tai kazkaip galvoju, kad ir sikart bus anksciau🙂
Panevezietes gal domejotes, ka reiketu pasiimti i gimdykla, pogimdyvine, duoda kazka ar ne🤔
13 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai