Vienaragis123 parašė:
Neabejotinai, bet nesitikėjau, kad taip greit ir nuo 3 mėnesio pradės tempt 😅 nuo liepos pradėsiu mankštintis nėštukių mankštomis, gal padės, o gal ir raumenys/oda …
Ar salej ar vandenyj zadat?
Vienaragis123 parašė:
Neabejotinai, bet nesitikėjau, kad taip greit ir nuo 3 mėnesio pradės tempt 😅 nuo liepos pradėsiu mankštintis nėštukių mankštomis, gal padės, o gal ir raumenys/oda …
Ar salej ar vandenyj zadat?
smalsiuke parašė:
Rudos išskyros nėra gerai, jei neramu nuvažiuokit pasitikrinti 😉 Pasakykite jei ką kad buvo ir rausvų išskyru jei nenorės apžiūrėti 😉
Buvo tris dienas, viskad gerai. Pasakiau prizirianciai gyd irgi sake buna... Jei neskauda nera ryskiai rodonu rausvu iskyru tai viskas ok
smalsiuke parašė:
Labukas, praeitais metais vaisiui buvo nustatyta 13 chromosomos trisomija (mutacija) Patau sindromas, teko nutraukti nėštumą. Šį kartą echoskopijos metu viskas kai…
O praeitais metais nustatė irgi per vandenų tyrimą? Nes man nustatė šį nėštumą nipt tyrimas kad 70% jog neturi vaikas 19chromosomos ir gims nesveikas. Tai man irgi ims tyrimą iš vandenų.
Rade parašė:
O praeitais metais nustatė irgi per vandenų tyrimą? Nes man nustatė šį nėštumą nipt tyrimas kad 70% jog neturi vaikas 19chromosomos ir gims nesveikas. Tai man irgi …
O jums kai dare echoskopija nieko įtartino nemate ?
Giraite parašė:
O jums kai dare echoskopija nieko įtartino nemate ?
Ne. Man prieš einant pas genetikus kauno klinikose darė echoskopa sakė atrodo tikrai sveikas vaikelis ir palei sprando rauksle ir nosies kaula. Sako viskas vystosi puikiai. Dėl to turiu vilties, kad tas vaisiaus vandenų tyrimas atmes tą nipt tyrimo atsakyma
Jei kurios Kaune sportuosit, tai labai fainas nėštukių mankštas veda Gerda Kaune Jonavos g. Jos insta. https://instagram.com/gerda.mastermama.lt?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
Aš šiuo metu esu dirbanti, bet išėjus į motinystės atostogas būtinai eisiu pas ją sportuoti. 😊
Rade parašė:
Ne. Man prieš einant pas genetikus kauno klinikose darė echoskopa sakė atrodo tikrai sveikas vaikelis ir palei sprando rauksle ir nosies kaula. Sako viskas vystosi …
Į jums priscos nesiūlė darytis genetikė dar papildomai ? Ją valstybe kompensuoja
Carolina parašė:
Jei kurios Kaune sportuosit, tai labai fainas nėštukių mankštas veda Gerda Kaune Jonavos g. Jos insta. https://instagram.com/gerda.mastermama.lt?igshid=MzRlODBiNW…
Aciu uz rekomendacija 😊
Ktea parašė:
Siandien buvau pasimatyme, judam, augam 2 sav. greiciau (berniukas)![]()
Džiugu girdėti, kad taip greitai augat