Papartele parašė:
Kaip jūs taip tiksliai žinote kiek savaičių ir kiek dienų?
Greiciausiai skaiciuoja laika nuo paskutiniu menesiniu pirnos dienos
Papartele parašė:
Greiciausiai skaiciuoja laika nuo paskutiniu menesiniu pirnos dienos
Papartele parašė:
O kada prasidėjo?
Savaite prieš. Buvo šleikštulys, bet tik ryte, o ve kelios dienos kaip vemiu jau. Jezau, jezau. Niekam nelinkėčiau 🫣
Papartele parašė:
Parsisiuskit i telefona programele flo, arba pregnancy+ ivesit savo paskutiniu menesiniu pirma diena ir automatiskai jums apskaiciuos kiek jau laiko jums yra
Papartele parašė:
Man darė IVF, tai tiksliai žinau
Luna_90 parašė:
Labas mergaites. Pagal mm šiuo metu laukiuosi 4 sav. Bet pagal pastojimo datą eina 3 savaitė. Pasidariau progesteroną-40,87. Kažin ne per mažas?
Jei ne teplioja, vadinas viskas gerai. Juk į normas telpate, tokio prg pilnai užtenka 4-5 savaičių nestumui
Papartele parašė:
Ginekologė nustatė. Padarė echo ir pasakė. Nes pas mane ciklas nereguliarus. Kad nustatyti tikslų nėštumo laiką ėjau į pirmąjį pasimatymą ir tuomet sužinojau tikslų laiką 🙂 dėl nepastovaus ciklo programėle nepasitikiu. Pagal mane nėštumas savaite didesnis 🙂 bet eisiu dar pas kitą gydytoja echo kai bus 12sav. Žiurėsiu ką jis primatuos 😁
Doviii97 parašė:
Parsisiuskit i telefona programele flo, arba pregnancy+ ivesit savo paskutiniu menesiniu pirma diena ir automatiskai jums apskaiciuos kiek jau laiko jums yra![]()
Pamėginsiu. Bet lyg ir ciklo trukmė įtakoja. Aš dar maitinu, tai pas mane buvo labai nereguliarus.
VeronikaZ parašė:
Ginekologė nustatė. Padarė echo ir pasakė. Nes pas mane ciklas nereguliarus. Kad nustatyti tikslų nėštumo laiką ėjau į pirmąjį pasimatymą ir tuomet sužinojau tikslų…
Va dėl to ir dvejoju, nes nereguliarus... Buvo tai 33, tai 26 dienos, o paskutinį kartą 29.
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai