Renata1 parašė:
Kaip Jūsų mažyliai tvarkosi su seiliukem?
Mūsų mažasis vis laikas nuo laiko springinėja jomis. Gal žinot dėl ko taip gali bū…
Maniškis taip pat seilėjasi jau ir jomis kartais paspringsta. Normalūs procesai
Renata1 parašė:
Kaip Jūsų mažyliai tvarkosi su seiliukem?
Mūsų mažasis vis laikas nuo laiko springinėja jomis. Gal žinot dėl ko taip gali bū…
Maniškis taip pat seilėjasi jau ir jomis kartais paspringsta. Normalūs procesai
Monicutt parašė:
O kur pirkote?
Vaistinėje
Aura06 parašė:
Sveikos! Kada galima gultis vonion pagulėti po Cezario? Mums mėnuo jau
Kaip savijauta po CP?
Pas mane virs rando, beveik per visa rando ilgi yra sukietejimas.. nezinau ar taip turi buti ar jau greitis i gydytoja..
Akiv12 parašė:
Kaip savijauta po CP?
Pas mane virs rando, beveik per visa rando ilgi yra sukietejimas.. nezinau ar taip…
Praeis, man antras CP ir abudu kartus sukietėjimas ir nejautra yra 🙂
Lololuk parašė:
O kada atsigavote po CP? Kada jau normaliai pradėjote vaikščioti? Man darė prieš 2,5 savaitės, bet vis dar sunku su wc reikalais, vaikštant negaliu pilnai išsitiest…
As atsigavau labai greitai, po keliu dienu sumazejo skausmas ir judeti galiu pilnai normaliai.
Mamytes, gal kazkam yra buve, kad sumazejo pieno?
Vaikeliui 3 savaites, nusitraukiu piena ir duodu is buteliuko. Nuo vakar pastebejau kad sumazejo pieno, is abieju krutu vos gaunasi 100ml. Nors pries kelias dienas buvo dvigubai daugiau.. ir nieko nepasikeite, nei mityba, nei psichologine ir fizine savijauta..
Akiv12 parašė:
Mamytes, gal kazkam yra buve, kad sumazejo pieno?
Vaikeliui 3 savaites, nusitraukiu piena ir duodu is buteliuko. Nuo vakar pastebeja…
Joks pientraukis neistrauks kaip vaikas, nemanau,kad sumažėjo
Lololuk parašė:
O kada atsigavote po CP? Kada jau normaliai pradėjote vaikščioti? Man darė prieš 2,5 savaitės, bet vis dar sunku su wc reikalais, vaikštant negaliu pilnai išsitiest…
Jau pamirštu kad negalima kelnoti,nes beveik neskauda
Gikante parašė:
Joks pientraukis neistrauks kaip vaikas, nemanau,kad sumažėjo![]()
O kiek laiko jums praėjo po CP?
Egle1997 parašė:
Mes laaaabai neramus🫣 mazdaug kas antrad maitinimas kosmaras, spjauna kruti, rieciasi, verkia, vel iesko, vel spjauna🤯 ziaurus diegliai vaikui, ir nebezinom kaip pa…
Mums panasiai buvo apie 3 savaite su pilvuku tai naudoju redulex zvakutes tai padeda labai vakare idedu nelaukiu kol prasides viskas
17 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai