gretajp parašė:
Ačiū, nuraminote🙂 šiek tiek dar užpakaliukas paraudęs, aplink išangę, bet čia gal dėl to, kad daug tuštinamės
Uzpakaliukui sudocrem+pataisu sporu milteliai naudoju, labai padeda
gretajp parašė:
Ačiū, nuraminote🙂 šiek tiek dar užpakaliukas paraudęs, aplink išangę, bet čia gal dėl to, kad daug tuštinamės
Uzpakaliukui sudocrem+pataisu sporu milteliai naudoju, labai padeda
Akiv12 parašė:
Sveiki,mums po keliu dienu 3 savaites. Neramios naktys ir jau dabar dienos.. atrodo skauda pilvuka, susiriecia, spardo kojytem, parausta..
Sveiki, mums šiandien 2 savaitės ir jau kelinta diena tokia, labiau į vakaro pusę prasideda. Manau kad irgi pilvuko skausmai, simptomai kaip Jūsų. Valgo ir pradeda verkti, riečia kojytes, parausta. Kilnojam kojytes, oras išeina.
Sveikos. Mano sūneliui 10dienų, maitinamės iš krūties. Dienos eigoje problemų su žindymu neturi, valgom kas 2-3h , dabar pagal poreikį (dažniau), bet ateina vakaras ir jis visiškai nesikelia, nenori valgyt. Bandau žadint, bet su rankytem dengia burnytę neįmanoma įduoti krūties. Preitą naktį bandėm 3-4h valgyti, bet jis ir tokiu tarpu valgyt nenori. Dabar irgi bandžiau maitinti nu miega ir viskas , neįmanoma pažadint. Ar čia normalu, kad naktim nevalgo? Gal reiktų sunerimti? Naktį keičiu ir pampersą sysia daro daug. Per parą surenkam po 7-8. Ar leisti jam miegoti ir laukti kol pats išalks, ar vistiek bandyti žadinti, jei žadinti tai kokių patarimų turit? Nes visi stimuliavimo taškai ir šalti kompresiukai išbandyti, kutenimai ir tie nepadeda😀 Ar gali būti, kad tai augimo šuolis jau? Ir nėra dėl ko nerimauti?
mergyte21 parašė:
Sveikos. Mano sūneliui 10dienų, maitinamės iš krūties. Dienos eigoje problemų su žindymu neturi, valgom kas 2-3h , dabar pagal poreikį (dažniau), bet ateina vakaras…
Jei nevalgo naktį tai ir nežadinkit reiškias sotus. Juolab jei sisioja
aš pirmagimi kai žadinau tai po to oj vargom...
Aistekuc parašė:
Jei nevalgo naktį tai ir nežadinkit reiškias sotus. Juolab jei sisiojaaš pirmagimi kai žadinau tai po to oj vargom...
O jeigu pasitustino nakti, irgi nezadinat?
A__K parašė:
O jeigu pasitustino nakti, irgi nezadinat?
Na mano dažniausiai jei prisikakoja tai ilgai ir nemiega :-D
Redita33333 parašė:
Sveikos gal turit parduoti gepretix 200mg pragesterono?
Lyg turiu likuti. Galiu vln atiduoti
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai