VeronikaZ parašė:
Aš eisiu antradienį, kad nustatytų tikslų nėštumo laiką. Pas mus antras. Pirmu nėšumu jokių simptomų neturėjau. Tik įpusėjus nėštumui rūgštis pradėjo kilti,nes spau…
Kaip gydetes rugstis.?
VeronikaZ parašė:
Aš eisiu antradienį, kad nustatytų tikslų nėštumo laiką. Pas mus antras. Pirmu nėšumu jokių simptomų neturėjau. Tik įpusėjus nėštumui rūgštis pradėjo kilti,nes spau…
Kaip gydetes rugstis.?
Iš pradžių ji kilo tik pavalgius, o vėliau ji tiesiog kiaurą parą kankino. Vartojau frutin nuo rūgšties 🙂 tam kartui padėdavo. Jis nekenksmingas, bet vartoti dideliais kiekiais manau nepatartina 🙂 prieš frutin, geriau borjomi mineralinį vandenį, bet prieš miegą nesinori per daug skysčių gerti. Beja dabar taip pat jį geriu. Šiek tiek pykinimą nuima 🙂
VeronikaZ parašė:
Iš pradžių ji kilo tik pavalgius, o vėliau ji tiesiog kiaurą parą kankino. Vartojau frutin nuo rūgšties 🙂 tam kartui padėdavo. Jis nekenksmingas, bet vartoti dideli…
frutin as ir naudojau, per para lyg 8 tabletes galima sunaudot jei neklistu
bet as nurydavau, nes jei sukramtyt reikdavo tai apsivemdavau
nes jas reikia kramtyt, o as su vandeniu nurydavau
Ievacka parašė:
frutin as ir naudojau, per para lyg 8 tabletes galima sunaudot jei neklistubet as nurydavau, nes jei sukramtyt reikdavo tai apsivemdavau
nes jas reikia kramt…
Dabar rašo kad iki 12 per diena. Man tai skonis kaip greidos 😁
VeronikaZ parašė:
Dabar rašo kad iki 12 per diena. Man tai skonis kaip greidos 😁
as tos vadinamos "greidos" ir darbe prisiuostau
Sveikos, busimos mamytes! Dar labai dziaugtis negalim, nes pries metus turejom abrazija del edvardso sindromo, bet testukas vel parode teigiama. Pagal midwife yra jau 6+2. Bet nuo 5sav vidurio taip prasidejo baisus pykinimas ir vemimas , kad i darba negaliu net iseiti. Israse tabletes pirmas dvi dienas padejo, bet gerti kiekviena diena ju irgi nelabai norisi nes bijau jog nepakenktu vaisiui. Kaip jus su tuo susitvarkot? Apie maisto valgyma net nesneku.. Labai pergyvenu jog musu mazyciui nepakenktu tas mano nevalgymas..
M0nikaa parašė:
Sveikos, busimos mamytes! Dar labai dziaugtis negalim, nes pries metus turejom abrazija del edvardso sindromo, bet testukas vel parode teigiama. Pagal midwife yra j…
Manau jau geriau valgyti ir vemti, nei nevalgyti ir vistiek vemti. Manau organizmas nors kiek sugebės pasisavinti. Mane praėjusią savaitę siaubingai pykino, bet valgiau, nes tiesiog būtina valgyti 🙂 citrusiniai vaisiai gaivina jei galite valgyti. Gaivos salotos. Negalvojau kad kada taip skaniai valgysiu citrinas. Kasdien po ketvirtadalį suvalgau 🙂
VeronikaZ parašė:
Manau jau geriau valgyti ir vemti, nei nevalgyti ir vistiek vemti. Manau organizmas nors kiek sugebės pasisavinti. Mane praėjusią savaitę siaubingai pykino, bet val…
galit nuvykti i priemima pastatys pora lasaliniu kazkiek atsigausit
8 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai