princesiuka parašė:
Labas mamytės, atsisveikinam su jūsų grupe, mums 24 savaitės, berniukai dvynukai sugalvojo išvisti pasaulį. Gerų vilčių mažai.. taip, kad amžius nerodiklis, 23metų …
Laikykitės ❤️ Stiprybės ir jums, ir jūsų mažiesiems ❤️❤️
princesiuka parašė:
Labas mamytės, atsisveikinam su jūsų grupe, mums 24 savaitės, berniukai dvynukai sugalvojo išvisti pasaulį. Gerų vilčių mažai.. taip, kad amžius nerodiklis, 23metų …
Laikykitės ❤️ Stiprybės ir jums, ir jūsų mažiesiems ❤️❤️
JuljanaN parašė:
Ir as galiu pasiskusti... lankaus poliklinikoje, na bet kiekviena kart nueit privaciai nera galimybes. Is pradziu isvis 1 mano poliklinika kur lankiaus tik akusere …
Nu joo... Tai pas mane dar gal visai ir pakenčiama tada situacija poliklinikoje 🙄 Jau sakyčiau, tikrai reiktų keisti jums 🙄
princesiuka parašė:
Laikykitės! Tikiu, kad mažiukai yra tikri kovotojai😉🙏🙏🙏
princesiuka parašė:
Teapsaugo Jus ir Jūsų mažuosius Viešpats ir suteikia stiprybės 🙏
princesiuka parašė:
Ačiū visoms už tokį palaikyma ir gražius palinkejimus🙏🏼 Stiprėjame, kovojame. Ačiūū❤️❤️
Pirma iveikta naktis jau didele pergale. Mažais žingsniukais i prieki ❤️❤️
Kisulita parašė:
Oo, nu bent ne pas mane vieną tokia ne kažką situacija su poliklinika 🙈 Echo beveik negavau, tai pagrinde ėjau privačiai, tyrimų irgi nedaug daro, o kai padaro, tai…
Matosi, kad žmones dirba tik kada ale dirbt .. Jokio supratimo, aš kai pirmą kart laukiuosi kelis kart paklausiau man neaiškių dalykų, tai tik juoktis pradėjo ir viskas... Tad sakau dėl visų dalykų važiuoju privačiai, ten viską paaiškina, pasako, pataria. 🙂 Aš jau kažkaip ir nebesuku galvos, nes žinau, kad nuvažiuosiu ten kur tikrai matosi rūpi neštukės ir viskas bus padaryta gerai 🙂
skani_zemuoge parašė:
Pirma iveikta naktis jau didele pergale. Mažais žingsniukais i prieki ❤️❤️
Vaistų pagalba subrandinome plaučiukus, paruošem smegenėles gimimui, o tai labai svarbu buvo išlaukti❤️👼🏼 Pačios savyjauta gera, nebejaučiu sarėmių, kaklelis 7cm prasivėres, betkada galiu pradėti gimdyti, todėl gyvenu gimdykloje😊
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai