2023.07.28 20:39 (prieš 2 m.)
Kisulita parašė:
Norėjau pasiteirauti, kas lankotės ne privačiai, o viešojoje poliklinikoje, kaip jūsų nuomonė dėl priežiūros? Pakankama, patinka, tenkina? 🤔 Kas kiek laiko echoskop…
Ir as galiu pasiskusti... lankaus poliklinikoje, na bet kiekviena kart nueit privaciai nera galimybes. Is pradziu isvis 1 mano poliklinika kur lankiaus tik akusere yra, jinai buvo atostogose, pasiskambinau savo seimos daktarei prasiau siuntimo kitur,kad patvirtintu niestuma, tai pasake vistiek gimdysit kur skubet laakit 2 savaites kol sugris ta akusere
na ok susibodo laukt, tiesiog nuejau kur visada siunciau ir persirasiau visai i sia poliklinika, na ir pirmas vizitas isejo kazkur jau 12 savaite. is viso turejau 2 scanus kurie truko keles minutes ir tiesiog viskas gerai, dar paprasiau nuotraukos, bet kazkaip nepavyko ir pasake daktare man nepatinka tokios nuotraukos pasidarysit kai gims....per kita lankyma man jau prasidejo skausmai, koju skausai ir sono, paprasiau paziuret per scana kodel skauda sona, atsakymas, o kam, jai jau labai skaudes kvieskit greitaja ir vaziuokt tikrintis...pati paklausiai gal reikia kokio magnio man pagert del koju skausmu, pasake jo pagerkit. ir dar man 37 metai, nuo 35m priklauso genetikes tyrymas, pati susizinojau ir uzklausia, atsakymas nieko jums nereikia viskas gerai pas jus, o jai norit eikit mokamai. Na bet stovejau ant savo ir gavau siuntyma ir patekau nemokamai pas genetike ir tenais jau kiekviena smulkena viska nusake papasokojo parode, padare foto ir ramiau pasidare. 3 scana pavyko gaut kai mano ginekologe susirgo nuejau pas kit, tai jinai norejo pasiziuret, bet irgi be zodziu net man neparode...as uzklausiau ar gerai viskas, pasake taip.
Tai vat nieko gero...vat laukiu ant dienu isleis i dekreta ir nueisiu privaciai del ramybes pasiziuret. Ir pamastau paieskau turbut kitur pereisiu, nu nes pati visus vitaminus visus tyrymus pati susizinauko man reikia, ateitu kaip sakant tik atsizimet...