Oksana D. parašė:
O bandėt REFLUXAID tabletes? Man kai taip buna, suciulpiu viena arba dvi, jei vienos nepakanka, ir galiu ramiai uzmigt. Refluxaid galima nestumo metu naudoti.
Na va, reiks šitų įsigyti, nes jau ne naktys, o pragaras.
Oksana D. parašė:
O bandėt REFLUXAID tabletes? Man kai taip buna, suciulpiu viena arba dvi, jei vienos nepakanka, ir galiu ramiai uzmigt. Refluxaid galima nestumo metu naudoti.
Gimle parašė:
Pa andykit, tikrai turėtų padėt👌
Man su viduriais irgi truputį pasikeitė reikalai. Šiaip visą nėštumą buvo labai tvarkingai: iš ryto stiklinė šilto vandens, tada pusryčiai ir tada didelis reikalas. Paskutiniu metu viskas kažkaip.komplikavosi ir gali būt, kad kokią dieną visai nebūt arba jau reikia pozos paieškoti, kad ramiai pavyktų, nes lyg jaučiu, kad noriu, bet atsisėdua ant klozeto nieko nevyksta.... Reikia diiiiidelės dozės šviežių daržovių salotų, kad būtų čiki piki .
Gimle parašė:
Dar saugūs Renie ir Frutin 🙂 tik man pačiai deja tabletės dabar padeda tik trumpam..
Neona parašė:
Norvegijoje atostogos prasideda tik 3sav prieš terminą🫣
As tai NO jau gavusi nedarbinguma nuo rugsejo. Tiesiog fiziskai nebegalejau dirbti, nes esu kirpėja. Bet mano seimos daktaras man is vis nedave, kai net ziauriai blogai jauciausi, tipo nestumas ne liga, po darbo liepe daugiau pavaikscioti gryname ore. Bet liepa gavau nauja seimos daktare ir jin net pati pasiule pagalvoti apie nedarbinguma nuo kokios 30 savaites.
brituke parašė:
As tai NO jau gavusi nedarbinguma nuo rugsejo. Tiesiog fiziskai nebegalejau dirbti, nes esu kirpėja. Bet mano seimos daktaras man is vis nedave, kai net ziauriai bl…
Aš turiu 50% sykemelding. Ar dirbate kirpėja su enkel?
simute_j parašė:
Aš jau vardą išrinkus seniai, vyras leido pačiai nuspręsti, norėjau lietuviško, ilgo ir reto. Tai kolkas nesu girdėjus dar nė vieno žmogaus tokiu varduir žiūrėj…
Kokį vardą išrinkot, jei ne paslaptis?
Aš irgi noriu lietuviško ir reto
Neona parašė:
Aš turiu 50% sykemelding. Ar dirbate kirpėja su enkel?
Esu pilnai idarbinta 100%.
5 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai