skani_zemuoge parašė:
Nepamirskit registruotis i klinikas kam reikia ;)
Na kita karta reiks jau sekti, spaliui reikia i nesciosioms konstultacija..
skani_zemuoge parašė:
Nepamirskit registruotis i klinikas kam reikia ;)
ieva6891 parašė:
Aš kadangi turėjau du bernus, tai visai norėčiau naujagimio priežiūros kursų kokių, kad apie mergaičių priežiūrą sužinočiau. Bet vat neradau laisvų vietų kol kas ar…
Man tai šita vaikų palikimo tema labai įdomi, matau jau ne pirma taip sako, kad nebus kur palikt vaikų apart vyrui prižiūrėt. Negi tikrai niekur negalima jų palikti, kad vyras gimdyme galėtų dalyvauti? Seneliai? Tetos, dėdės? Kiti giminaičiai? Draugai? Galų gale auklė?
Ktea parašė:
Jeigu spaliui, tai ne kita, o dar kita penktadieni ;)
Šiaurėsbanga parašė:
Man tai šita vaikų palikimo tema labai įdomi, matau jau ne pirma taip sako, kad nebus kur palikt vaikų apart vyrui prižiūrėt. Negi tikrai niekur negalima jų palikti…
Buna ivairiu situaciju - tevai, broliai ir seses toli gyvena, nevairuoja, irgi dirba ir vat taip steigiai negali atlekti iki taves. Del aukles - as bent isivaizduoju kad reiketu susitarti anksciau, o juk nzn kada gimdysi. Geros aukles tikrai nesedi be darbo. Ir gerai jei pagimdai per pvz kelias valandas, o jei gimdymas uzsitesia iki paros ar net 2...
Plius ne visi vaikai pasilieka su svetimais zmonemis.
Draugai turi savo gyvenima ir tikrai paziuretu vaikus kelias valandas, bet apkrauti parom na nzn...
Šiaurėsbanga parašė:
Man tai šita vaikų palikimo tema labai įdomi, matau jau ne pirma taip sako, kad nebus kur palikt vaikų apart vyrui prižiūrėt. Negi tikrai niekur negalima jų palikti…
Mano mergytė liktų su močiute, bet kadangi nežinom kada, o močiutė dirba. Su kitais nė karto nėra likusi. Tai pasirinkimo nedaug tik tėtis 😀
minimac parašė:
Buna ivairiu situaciju - tevai, broliai ir seses toli gyvena, nevairuoja, irgi dirba ir vat taip steigiai negali atlekti iki taves. Del aukles - as bent isivaizduoj…
Aš tai draugus vertinu ne tik kaip pramogavimą kartu, bet ir situacijose kada tikrai reikia pagalbos ir manau tikri draugai visada linkę padėti ir ilgiau nei 2val.
Kiek kartų per gyvenimą gimdysit tik? Tiesiog manau, kad yra tų išeičių įvairiausių, tik nereikia užsiblokuoti mintimis, kad nėra ar ieškoti tam pateisinimų.
Tiek gimines galima pasiekti ir nevairuojant, tiek aukle rasti ir nebutinai susitarus iš anksto ir nebutinai ji bus bloga. Be to ne vaikai turi spręsti tokius klausimus, ar jie nori ar nenori su kažkuo trumpam pasilikti. Ir pačiam vaikui naudinga, pabūti kitur nei tik savo ‘burbule’, juk auga žmogus, jam ankščiau ar vėliau reikės susidurti su įvairiomis situacijomis ir aplinkybėmis.
skani_zemuoge parašė:
Jeigu spaliui, tai ne kita, o dar kita penktadieni ;)
Tai greiciausiai, bet kita gal pracekinsiu kas gero
Šiaurėsbanga parašė:
Aš tai draugus vertinu ne tik kaip pramogavimą kartu, bet ir situacijose kada tikrai reikia pagalbos ir manau tikri draugai visada linkę padėti ir ilgiau nei 2val.
…
Man tai mano ramybe, ypac gimdymo metu, svarbu. Tai jei vaikas nera likes su jokia mano drauge niekada, o ja tuo metu reikes ryte isleisti i mokykla ir po to pasitikti is jos ir t.t As tai nepalikciau su niekuo kitu, tik savo mama. Nes su niekuo ir nera likusi niekada tik ja. Tik beda ta, kad mano mama nebegyvena Lietuvoje. Dabar yra, bet zada isskristi.. nors gal sugalvos likti ir padeti. Na viskas dar sprendziasi pas mus pamazu..
O jus turite vaiku?
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai