Oksana D. parašė:
Viesbuciuose sunu tikrai galima susitarti. Yra net kurnpatys atvaziuoja pasiimti. Pabandykit paieskot. Nukris didelis rupestis nuo galvos![]()
Na lietuvoj zinau kad galima. O as kadangi ne lietuvoj tai visai kitaip viskas....
Oksana D. parašė:
Viesbuciuose sunu tikrai galima susitarti. Yra net kurnpatys atvaziuoja pasiimti. Pabandykit paieskot. Nukris didelis rupestis nuo galvos![]()
Na lietuvoj zinau kad galima. O as kadangi ne lietuvoj tai visai kitaip viskas....
Šiaurėsbanga parašė:
Prie ko čia sergantys vaikai? Kalba ėjo apie laikiną vaikų palikimą išskirtiniu atveju kitiems, kad kitu svarbiu gyvenimo momentu - gimdymo metu tėtis galėtų būti …
Aš nekalbu apie slogą, kalbu apie diabetą ir panašias ligas, kur bet kam negali patikėti
LinaMeta parašė:
Aš pradėjau lankyti baseiną Šeimos gerovės centrevisai fun, tik išlipus supranti kokia esi sunki 🤣
Ar daug susirenka merginų? Kokiu laiku vyksta treniruotės? Ir nuo kelių savaičių pradėjot lankyti?
Sakykite, kurioms jau ne pirmas kartas neštumo ir būsimo gimdymo. Ar gimdėte su vyru kartu? Kokie pliusai, minusai gimdymo kartu ir atskirai? Kokios jūsų įžvalgos ?
Būčiau labai dėkinga jei pasidalintumėte mintimis ir patirtimis.
Mano sūnelio tėtis nori dalyvauti gimdyme. Tačiau mes net nesame pora. Nežinau.... Jis man artimas, žinau, kad padarytų viską, ko reiktų. Jausčiausi saugesnė daug. Bet iš kitos pusės..... Kažkaip nedrąsu.
Talaja parašė:
Sakykite, kurioms jau ne pirmas kartas neštumo ir būsimo gimdymo. Ar gimdėte su vyru kartu? Kokie pliusai, minusai gimdymo kartu ir atskirai? Kokios jūsų įžvalgos ?…
Pagirtina kad nori vyras dalyvauti. Galit susitarti kad bus iki tam tikro laiko 🙂 būnant kartu ir pagalba bus šalia ir laikas greičiau eis
Talaja parašė:
Sakykite, kurioms jau ne pirmas kartas neštumo ir būsimo gimdymo. Ar gimdėte su vyru kartu? Kokie pliusai, minusai gimdymo kartu ir atskirai? Kokios jūsų įžvalgos ?…
Aš dar tik gimdysiu, bet tik savo nuomonę galiu pasakyti - jei tik sutariat gerai, na vienas kito nenervinat vos pamatę,tai leisčiau jam dalyvauti. Jis vienaip ar kitaip yra tėvas,tai jam bus puiki pradžia rūpintis vaiku. Juk neaišku,kaip praeis pats gimdymas, būtų gerai,jei šalia būtų artimas žmogus,kuris gali padėti ar priimti sprendimus,jei prireiks. Juk ten nieko kito nebus,ką pažįstat, o buvimas artimesnio žmogaus gali padėti jaustis geriau, stipriau ir tt. Be to,bet kada galit paprašyt išeit,jei matysit,kad nervina. Bet, jei vien pamatymas jo erzina, atima energiją ir tt,tuomet paprašyčiau nedalyvauti. Nes turit apie save galvot - nieks kitas jumis nepasirūpins,tik jūs pati. Tad jei emociškai geriau jausitės be jo,tai taip ir darykit.
Kad ir kokį sprendimą priimsit,jis bus teisingas,nes tik jūs geriausiai žinot,kas geriausia jums 🌼
Talaja parašė:
Mano vyras dalyvavo abiejuose gimdymuose nuo A iki Z savo noru. Labai dėl to džiaugiausi. Man labai padėjo. Ir jaučiaus pati stipresnė ir saugesnė. O ir buvo pirmas kuris pamatė vaikučius gimstant, realiau į viską paskui žiūrėjo, kad gimdymas nėra tik viens du ir yra. Per visą gimdymą stovėjo man prie galvos ir net paskui kai po kirpimo siuvo mane irgi laikė mane už rankos. Bet vyras vyrui nelygus. Kiti būna silpnų nervų.
Aš gimdysiu trečią kartą,bet ką galiu pasakyti kiekviena iš mūsų skirtinga.Man asmeniškai kenčiant skausmus vyro pagalba net erzino,atrodo be jo susitvarkyčiau netgi geriau😀gal jaučiausi rami ir saugi nes gimdžiau prie labai gerų medikų ir gan greitai.Pirmą pagimdžiau per 4 h,antrą per dvi.Tai dabar tikiuos ir ilgai nesikankinti😀 .Jei vyras nori dalyvauti gimdyme su jumis kartu tai leiskite,galbūt tai jam labai svarbi patirtis
Talaja parašė:
Maniškis dalyvavo iki kol prasidėjo komplikacijos, tuomet jį išvijo už durų. Bet visą prieš tai laiką buvo kartu. Man net minties nėra, kad be vyro. Man jis labai padėjo iš visų pusių, tiek fiziškai, tiek psichologiškai. Personalas visą laiką kartu nebuvo, tai viena tikrai nebūčiau norėjusi likti gimdykloje.
Tik jūsų situacija kitokia, jeigu jūs ne pora. Jeigu santykiai pašliję tai nežinau ar jūsų jis neerzins.
Sunku įsivaizduoti jūsų situaciją.
4 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai