auksiukas1 parašė:
Tos, kurios jau susidejot tases/lagaminus i ligonine, pasidalinkit kiek jums tu daiktu gavosi?
Man antras gimdymas tai pagal rastus sąrašus internete ir pirmąją patirtį šiaip ne taip pavyko susikrauti tašes jau.😃 Gavosi vienas rankinis lagaminas į palatą po gimdymo ir sportinis krepšys į gimdyklą. Galiu pasidalinti ką dėjausi aš🙈 Nepaminėta tik vanduo ir užkandukai, pakrovėjas telefonui. Ir žinoma nepamiršti dokumentų.
Į gimdyklą:
Mamai:
-Maišelis persirengus susidėti rūbams
-Tapkės (geriausia guminės)
-Porą vnt sauskelnių
-Vazelinas, plaukų gumytė
Vaikui:
-Rūbelių komplektukas(bodžiukas, šliaužtinukas, vilnonės kojnytės, kepurytė)
-Porą vnt pampių(kartais pasirodo atsitinka taip, kad dar gimdykloje tenka jau pakeisti pampį tai antras dėl viso pikto😅)
-Palutė(ne visose ligoninėse bet būna atvėjų kai paprašo, bet manau nebūtina)
-Pledukas(nebūtina, vistiek vaikiuką susuka į ką nors šiltesnio, bet man mieliau, kad susuktų į mano turimą vilnonį pleduką nei į kaldrytę😅)
Į palatą po gimdymo:
Mamai:
-Sauskelnės(pirkau pakuotę 10vnt tai į palatą atliko 8vnt ir pora į gimdyklą)
-Clogin putos ir multi gyn kompresai po gimdymo
-Buteliukas lengvesniam apsiprausimui, kad nereiktų valytis tualetiniu arba kiekvieną kart praustis. Angliškai vadinasi peribottle man atrodo😅
-Rankšluostis
-Higienos priemonės(dantų šepetėlis su pasta, dezodorantas bekvapis, dušo žėlė, šampūnas jeigu eisit maudytis, plaukų šepetys ar kt ko Jums prireiks)
-Kremas speneliams, kompresai
-Žindymo liemenėlė ir įklotai į ją
-Tualetinio popieriaus ar drėgnų servietėlių dėl viso pikto
-Persirengt patogesni rūbai palatoje būti. Aš įsidėjau pižamą- ilgos kelnės ir marškinukai atsegami ilgom rankovėm. Chalatą kai kurios dedasi, bet šiaip daugumoj ligoninių būna šilta tai aš nesidėjau
-Puodelis ir stalo įrankiai(ne visada duoda tad rekomenduojama dėl viso pikto savo turėt)
Vaikui:
-3 komplektukai rūbelių
-Pora palučių pervystymui
-Drėgnos servietėlės
-Pampersų pakuotė ta pati pažiausia ~26vnt
-Merliukai, vystykliukas
-Vatos diskeliai
Važiuoti namo:
-Autokėdutė
-Kombis ir kepurytė
-Pledukas
-Mamai rūbai(Aš su pirmu važiavau su treningais tai su tais pačiais ir išvažiavau, manau ir dabar atskirai neimsiu😂)
Galbūt dar kažkas kažką pridės, bet čia iš mano susirašyto sąrašo.😃 Jei ko trūksiu vyras turės galimybes atvežti, toms kurių namai toli ar nėra galimybių tikriausiai gali prireikti ir kažko daugiau.🙈😊