Mildda2022 parašė:
Jau turiu rezus🙈,
Siaip kaip ir viskas ok , prg geras pagal lentele, ir hgc geras, sunku palygint su savo, nes kiti matavimo vienetai 😅 🤓 bet manau viskas ok ! Nusiraminkit
Mildda2022 parašė:
Jau turiu rezus🙈,
Siaip kaip ir viskas ok , prg geras pagal lentele, ir hgc geras, sunku palygint su savo, nes kiti matavimo vienetai 😅 🤓 bet manau viskas ok ! Nusiraminkit
Snaigė199 parašė:
Ar visos sulaukusios II 4jo darytis hcg? Galvoju nešvaistyti pinigų, lapkričio 8 pas ginekologę vizitą (registravausi ne dėl nėštumo) turėtų būti 5+ sav, ar ne per…
Aš nesidarau kraujo tyrimo, šios savaitės gale keliausiu pas ginekologę, bus apie 5 savaitės 😊
Suninthesea parašė:
Aš nesidarau kraujo tyrimo, šios savaitės gale keliausiu pas ginekologę, bus apie 5 savaitės 😊
Man panašiai bus
Taniush parašė:
Prg pradejau iskart gerti tik pamacius vaiduokliuka. Zodziu pilna amunicija🙂
LoveSammy parašė:
Iki menesiniu 5dienos, bet nieko irgi nerodo nei vaiduokliuko nei ka![]()
Dar palauksiu savaite ir jeigu ne tada paliksiu sia grupe😬
Man eina 3diena nėra MM ir nerodo testas, eisiu krauja šiandien priduoti
LoveSammy parašė:
Iki menesiniu 5dienos, bet nieko irgi nerodo nei vaiduokliuko nei ka![]()
Dar palauksiu savaite ir jeigu ne tada paliksiu sia grupe😬
Dar ankstoka 5d iki mm 🙈 pabandykit kai liks 1diena arba mm diena, tiesiog gal veliau implantavosi 🤔 arba pries mm diena krauja priduokit ir neliks tos nezinomybes 🙈😅
Saulyte919 parašė:
Sveikos, teks palikti šią grupękaip ir tikėjausi pagal maudimą, kad pasirodys mm, tai taip ir atsitiko
visoms sėkmingo laukimo! 🥰
Dar pasiseks ❤️ sekmes
23 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai