Peteliškė parašė:
O jau matė kažką normaliai tokio laiko?
Matė puslyte😊❤️
Peteliškė parašė:
O jau matė kažką normaliai tokio laiko?
Matė puslyte😊❤️
Labas, manau galiu prisijungti ir aš 🙂 viršutinis testas darytas šiandien 🙂 Šį mėnesį turim šventę ir turiu suplanuota operacija, tai galvoju ai tiek laiko nieko ir šį mėnesį nieko nebus ir va 😃 Teks viska atšaukti. 🙂
Mano vienintelis simptomas kad maudžia nugara ir pilvo apačia, daugiau kaip ir nieko kol kas 🙈

aurelijasvereikiene parašė:
Sveikis, noriu patarimo ar pakankamai ryski juostele kaip 5 sav? Ar sunerimti?
Pas mane 5sav, bet jūsų kitoks testas gal dėl to neryškus, livsane benu pabandykit. Arba geriau laukit vizito pas gydytoja ir nestresuokit🌸

aurelijasvereikiene parašė:
Sveikis, noriu patarimo ar pakankamai ryski juostele kaip 5 sav? Ar sunerimti?
As katik Pregna pasidariau rozini, ne ankstyva. Pas mane 6 sav lygiai siandien, bet irgi neparode ryskesnio nei kontroline juosta, o kontroline kazkokia keista, labai labai plona. Nors kiti testai rodo ryskiau uz kontroline.
Is tikruju sitas testas mane jau nuvilia antrakart. Kazkuri cikla rode teigiama, nors visi kiti mete neigiamus ir mm susirgau idealiai laiku. Gal jusiskis irgi Pregna rozinis?
Mėlyna saulė parašė:
O visos natūraliai pastojote, ar prireike vienokios ar kitokios pagalbos? Man asmeniškai buvo ovuliacijos stimuliacija
Labas rytas. Naturaliai, bet po 2-ju metu bandymo 🙈
tarkuotassuris parašė:
O man tai vienas iš simptomų yra nemiga.. atsimenu ir su praeitu nėštumu buvo labai sunku kokybiškai išsimiegoti.. pirmą trimestrą nemiegojau normaliai turbūt dėl h…
As ir galvoju kas su tuo miegu blogai, tai uzmigt iki belenkiek negaliu, tai atsibudineju pastoviai nakti 😁😁
beatazuk parašė:
Labas, manau galiu prisijungti ir aš 🙂 viršutinis testas darytas šiandien 🙂 Šį mėnesį turim šventę ir turiu suplanuota operacija, tai galvoju ai tiek laiko nieko ir…
Sveikinu! ❤️ as irgi siuos testus naudoju. Bet kazkaip neryskeja, man iki mm liko 3 dienos. O jums? 😊
Summerlove parašė:
Sveikinu! ❤️ as irgi siuos testus naudoju. Bet kazkaip neryskeja, man iki mm liko 3 dienos. O jums? 😊
Pagal TD kalendorių 5d, pagal mane 4d 🙂 Dar anksti, tikrai galvojau kad nerodys nieko 🙂
beatazuk parašė:
Pagal TD kalendorių 5d, pagal mane 4d 🙂
Labai panasiai cia mes 🙈 kada pas gydytoja jus planuojate pasirodyti? 😊
Summerlove parašė:
Labai panasiai cia mes 🙈 kada pas gydytoja jus planuojate pasirodyti? 😊
Manau kai bus 7-8 savaitės, neskubėsiu 🙂 o jūs? 🙂
beatazuk parašė:
Manau kai bus 7-8 savaitės, neskubėsiu 🙂 o jūs? 🙂
Dar laukiu skambucio is poliklinikos ar gales iterpti, bet noreciau rugpjucio gale. Tai butu apie 6 sav. Noriu kad paziuretu ar viskas ok. Kazkaip ramiau bus 😊
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai