Prover parašė:
Sveikinimai, kaip džiugu dėl jūsų abiejų 🥰 Linkiu sklandaus nėštumo ir sveikų vaikučių 🤞
Aciu, labai🤍 Ir mes tikimes, kad viskas bus gerai su musu Balandinukais 🥰🐣🤍 Visom didziausi buckiai 💋💋💋💋
Prover parašė:
Sveikinimai, kaip džiugu dėl jūsų abiejų 🥰 Linkiu sklandaus nėštumo ir sveikų vaikučių 🤞
Aciu, labai🤍 Ir mes tikimes, kad viskas bus gerai su musu Balandinukais 🥰🐣🤍 Visom didziausi buckiai 💋💋💋💋
Monemi parašė:
O aš nosį kažkurią dieną įkišau į 2025 m laukiančių mamyčių grupes, pasižiūrėti kaip šviežių mamų laukimas prasideda ir ar panašu kaip mūsų grupėje buvo. Pamačiau J…
🤍🫶🏼🐣🙏🏻
Oregano12 parašė:
Ar naudosite epidiurine nejautra ?🙂
Taip, jei neištrauksiu laimingos "greito gimdymo" kortos, ir gimdymas bus lėtas, tikrai prašysiu epidūro.
Inuta parašė:
As irgi 24men planuoju😊
As tai pat!
KotrynaRenata parašė:
Na ir apsikrovimas skaityti visus forumus is eiles...
Prover parašė:
Taip, jei neištrauksiu laimingos "greito gimdymo" kortos, ir gimdymas bus lėtas, tikrai prašysiu epidūro.
Nzn ka daryti, pati ziuresiu pagal situacija irgi
Oregano12 parašė:
Ar naudosite epidiurine nejautra ?🙂
Aš sakiau nevaisinaiu didvyrės ir tikrai imsiu, geriau neiškankinta susitiksiu su savo mažiuku
Monika MIJ parašė:
Aš sakiau nevaisinaiu didvyrės ir tikrai imsiu, geriau neiškankinta susitiksiu su savo mažiuku![]()
Ne apie didvyriskuma as, paprastas klausimas, kiekvieno pasirinkimo laisve
pamaciau vaizdo irasa kaip ji iveda tai bloga pasidare
Piktoji parašė:
Ir aš planuoju rinktis 24mėn. Nes nežadu gryžt į darbą po 18mėn. Na nebent aplinkybės kitaip privers
megstusurelius parašė:
Kaip fainai ir kaip džiugu dėl abiejų jūsų!! 🧡 Kuo didžiausios sėkmės 🙂 svarbu turite sėkmingą pradžią abi vėl! Šaunuolės ☺️🌸
Tai vat, kad pasirinkus 18 men nereikes grizti i darba, nes darbdaviui prasyma rasysim 24 men. Kai pasirinkau apskaiciuoti 18 ismoka ir 24 ismoka, man bendroj sumoj is viso gaunasi 1500 eur didesne suma pasirinkus 18 men, nei 24 men. Tad ir nebesvarstau 24 men, jeigu vistiek nebus butina grizti i darba, net jeigu pasirinkau 18 men
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai