Kotryna_ parašė:
Kad labai norinčių gimdyt yra, ta tikrai 😁🥹
Kada jums terminas?
Kotryna_ parašė:
Kad labai norinčių gimdyt yra, ta tikrai 😁🥹
Kada jums terminas?
Liepa321 parašė:
O jus 2 sluoksniais rengiat? Galvoju kiek ilgai det body po sliauztinuku? Gal kol menesis koks sueis? Nakti irgi migdau su dvigubu, bet neprikloju daug, tik merino …
Nuo mėnesio kažkur jau apsieinam su vienu sluoksniu, iki tol būdavo sušalęs
Mamos, kaip jums pogimdyvinis kraujavimas? Nebepamenu kada ten pradeda šviesėt labiau? Dabar kaip per gausesnes mėnesines, tamsesnis tas kraujas dar, galvoju gal link 2 savaitės jau pradeda šviesėt? Nes dar kai maitinu kartais būna spazmų, traukiasi vistiek ten matyt viskas ir valosi...
Liepa321 parašė:
Mamos, kaip jums pogimdyvinis kraujavimas? Nebepamenu kada ten pradeda šviesėt labiau? Dabar kaip per gausesnes mėnesines, tamsesnis tas kraujas dar, galvoju gal li…
Man dar pakraujuoja, kraujas toks su isskyrom labiau i ruzavuma ar rusvuma toki. Ypac daugiau buna kai pasivaiksciot iseinam, kai daugiau judesio buna. Iprastoj dienos eigoj buna kazkiek to kraujo, bet ne ipatingai daug.
Liepa321 parašė:
Mamos, kaip jums pogimdyvinis kraujavimas? Nebepamenu kada ten pradeda šviesėt labiau? Dabar kaip per gausesnes mėnesines, tamsesnis tas kraujas dar, galvoju gal li…
Man jau gerokai apmažėję, toks vaizdas kaip mėnesinių pabaigoje, bet būna dar pamaudžia pavaikščiojus lauke ar ilgiau namie pastovėjus
Aš po pirmo gimdymo kraujavau tepė labai ilgai dar, realiai 2 mėnesius, kol išsivalė. Šįkart po gimdymo masažavo gimdą. Labai skausminga buvo. Bet nežinau. Dabar tik trys paros bus. Bet vos vos kraujo jau tėra. Užtektų tikriausiai tik paprasto įkloto. Tai labai skirtingos mano patirtys. Ir galbūt tas gimdos masažas labai padėjo.
Apie gimdymą tai greitas. Gindžiau santarose. Patys geriausi atsiliepimai. Tiek rūpesčio ir dėmesio. Gimdykloje akušerė labai profesionali buvo, sakiau kad kirpo per pirmą gindymą. Tai ji sakė kad pas ją kiek galima, mėgina išvengti. Tai taip ir buvo. Viską taip suvadovavo. Trys sąrėmiai ir turėjau vaiką ant krūtinės. Jokių plyšimų ir kirpimų, o vaikutis nemažas, beveik 3.8 kg.
dovilicka parašė:
Aš po pirmo gimdymo kraujavau tepė labai ilgai dar, realiai 2 mėnesius, kol išsivalė. Šįkart po gimdymo masažavo gimdą. Labai skausminga buvo. Bet nežinau. Dabar ti…
Sveikinu🙂
dovilicka parašė:
Aš po pirmo gimdymo kraujavau tepė labai ilgai dar, realiai 2 mėnesius, kol išsivalė. Šįkart po gimdymo masažavo gimdą. Labai skausminga buvo. Bet nežinau. Dabar ti…
Sveikinimai 😊😉🙂
dovilicka parašė:
Na man irgi masazavo bet visdar teplioju jau 3sav... Vakar siūlai kristi pradėjo pagaliau zmogum jaustis pradedu, o tai jauciausi kaip i tarpkojį gavus gera smūgį tarpkitko mano gime berniukos 3.990kg niekas netikejo lad bus toks didelis mano dukra 3kg tik svėrė gimusi 🤭
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai