A.Overling parašė:
man po viso iškęsto šūdo dabar tik džiaugsmas kad nk nebejaučiau, apart apetito ir padidėjusios krūtinės jokių požymių pagaliau...
Nu va vistiek mums kazkas sugryzo, geru.. po tiek blogio🫠
A.Overling parašė:
man po viso iškęsto šūdo dabar tik džiaugsmas kad nk nebejaučiau, apart apetito ir padidėjusios krūtinės jokių požymių pagaliau...
Nu va vistiek mums kazkas sugryzo, geru.. po tiek blogio🫠
E.S. parašė:
Ar temperatūra kildavo aukštesnė, ar irgi laikydavosi 37?🤒 Rytoj keliausiu pas gydytoją, gal pavyks daugiau sužinoti, koks virusas čia užkibo.
Buvo didesnė, bet iki 39 nebuvo
Zylutėė parašė:
Sveikos , kam eina 20 savaite ar jaučiate judesiukus ? 🤔☺️
Jaučiu lengvus judesiukus jai kuo 16 sav, iš pradžių nes kasdien pajusdavau, dabar jau kasdien. Dar labai nestiprūs, bet jaučiasi, ypač tam tikromis pozomis atsigulus.
Meskutne parašė:
Jaučiu lengvus judesiukus jai kuo 16 sav, iš pradžių nes kasdien pajusdavau, dabar jau kasdien. Dar labai nestiprūs, bet jaučiasi, ypač tam tikromis pozomis atsigul…
Na aš atsigulus irgi labiau jaučiu , o dienos eigoj net pasimirštu , kartais , kad laukiuos 🤭 kol i veidrodi nepažvelgi 😋😅 matyt jus esat liekna, nes tada greičiau pasijunta kiek žinau ☺️ as tai nuo pastojimo nukrypus nuo savo KMI 🫣
Zylutėė parašė:
Na aš atsigulus irgi labiau jaučiu , o dienos eigoj net pasimirštu , kartais , kad laukiuos 🤭 kol i veidrodi nepažvelgi 😋😅 matyt jus esat liekna, nes tada greičiau…
Na nepadakyčiau, kad labai liekna, vidutinio storio gal. 58 kg prieš nėštumą svėriau prie 162cm ūgio. Bet su visais nėštumais apie 16 savaitę pirmą kartą pajutau.
Zylutėė parašė:
Na aš atsigulus irgi labiau jaučiu , o dienos eigoj net pasimirštu , kartais , kad laukiuos 🤭 kol i veidrodi nepažvelgi 😋😅 matyt jus esat liekna, nes tada greičiau…
Kol kas normalu nejausti judėsiukų kasdien. Būvo dienų, kai labai aktyviai jautėsi, dabar jau antra diena kai beveik nesijaučia. Reik nemažai būt į savo kūna susikoncentravus. Jei susikaupusi kažką veikiat, tai normalu, kad galite nepastebėti.
Nemanau, kad lieknume esmė, pati nesu liekna, pagal kmi turiu antsvori, o šiaip L-XL drabužių dydis 🤔
Dėl to ir skaičiuoti judėsiukus reikia nuo 30 savaitės, tada jau reguliariai jaučiasi ir visos atpažinsim tikrai 😁
O Jūs jau turėjot echoskopą šiom savaitėm? 😊
Egle1234 parašė:
Sveikos. Gal kuriai yra žemai placenta ir pakraujuojat , ką sako gydytojai?
Naudojau progesterona, liepe vengt fizinio kruvio, streso, itampos, nuovargio.. beveik 3 mes. Buvau lovos rezime
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai