Zylutėė parašė:
Šiandien buvau pas ginekologe patvirtino , kad berniukas 🥰🙃 placenta priekyje , užtai sake veliau judesiukiai pasijaucia , pasake gert magni nes raumenukai gimdos i…
Fainai labai 🤩 kiek ramybės. Aš pati šiandien po didžiojo echo, tai jaučiuosi lyg jau pusiaukėlėj ir jau tikrai galiu atsikvėpti ramiai. Visos didžiausios rizikos tikiu jau praeityj 🙏🥰
Vyras tai jau trečią kart bus tėvas, kaip ir aš mama, tai jam jau realiau nei pirmą kart 😁 jaučiasi ir daugiau supratimo nei praeitus nėštumus. 😊 Man pasakojo, kad mano tėtis bijojo mane ant rankų imt iki pusės metų 🤭 džiaugiuosi, kad mano vyras tos fobijos neturi, bent neužkrauna visos kūdikio priežiūros vien man ant pečių 😅
Iš papildų vartoju magnį ir vit D, kalbėjausi su savo šeimiste, tai sakė, kad žuvies taukai tie patys vit D ir nėra poreikio jų vartot kartu. 🤷♀️ kitoms kaip tik sako kartu vartot, kiek daktarų tiek nuomonių 🤷♀️
Ankščiau gėriau viridian, bet labai skrandį erzino, galvojau dėl toksikozės pirmo trimestro, bet pasirodo ne, bandžiau gerti prieš kelias savaites, biški lengviau, bet vis tiek tas pats 😐
Ginė sakė, kad taip būna dėl tų multi vitaminu. Tai sakė vartot pagal poreikį atskirai. Aišku nesijaučiu dėl to gerai, nėra ta mityba max pripildyta viskuo, kad ir kaip to norėtūsi. Ne sezonas daug kam 🤷♀️ tai vat nežinau ar visko gana 🤔
O folį Jums sakė tęsti? Aš nebevartoju nuo antro trimestro, sakė tęsti nebereikia 🤔