Vel_mama parašė:
Kaip jus? Niekaip nenustoju galvoti apie jus ir vaikuti.
Aš ir vis atidarydama TD galvoju kaip julijai sekais gulėti. Ir džiugu ,kad vis dar guli ... įsivaizduoju kaip lėtai laikas slenka ir kaip kiekviena diena aukso vertės .
Vel_mama parašė:
Kaip jus? Niekaip nenustoju galvoti apie jus ir vaikuti.
Aš ir vis atidarydama TD galvoju kaip julijai sekais gulėti. Ir džiugu ,kad vis dar guli ... įsivaizduoju kaip lėtai laikas slenka ir kaip kiekviena diena aukso vertės .
Labas rytas merginos. 🌸
Nusiteikimas geras, jau iškovojome kiek dienų ♥️ rytoj 23 savaites ir jau ramiau truputi. Kiekvien vakarą maldos, tikiusi iki 27 savaičių ramiai išbusim, o poto jau galėsiu paleisti situacija 😌
Antibiotikai suleisti visi, ryt kontroliniai tyrimai. Gal prieš savaitgalį dėl viso ko brandins plaučiukis.
Kiekviena diena mano mergytei duoda stiprybes.
Ir ačiū už palaikymą, kuo daugiau apie mus galvoja ir meldžiasi, mes stipresnes 🌸
julija05 parašė:
Labas rytas merginos. 🌸
Nusiteikimas geras, jau iškovojome kiek dienų ♥️ rytoj 23 savaites ir jau ramiau t…
Labas rytas, Julija,
meldziuosi kartu su jumis ir visomis mamytemis. Viskas bus gerai, ramybes ir stiprybes
julija05 parašė:
Labas rytas merginos. 🌸
Nusiteikimas geras, jau iškovojome kiek dienų ♥️ rytoj 23 savaites ir jau ramiau t…
Aš pastebėjau, kad net rečiau lendu į TD vien dėl to kad bijau skaityti, kad neduok D kažkas ne ta linkme... be galo džiaugiuosi, kad viskas gerai Jums abiems, tikiuosi taip sklandžiai viskas ir toliau klostysis. Aukit stiprėkit nepraraskit tikėjimo. Mintimis tikrai su Jumis dauguma manau čia esančių.
julija05 parašė:
Labas rytas merginos. 🌸
Viskas bus gerai 😊. Isauginsit ir ramia sirdimi pasitiksit 😌. Smagu girdeti kad dar gulite 😌
Ernesta15 parašė:
Labai tikiuos kad vaikelis issilaikys kuo ilgiau ❤️
Mano sunus gime 23 savaiciu , siandien jam 3
oho 🥺❤️
julija05 parašė:
Labas rytas merginos. 🌸
Dziugu girdeti.
Tikiuosi taip ir toliau ❤️ Ramybes ir stiprybes
Angels22 parašė:
Man po darbuko kai atsiguliu pilvulas toks kietas ir išsipūtes būna, bet neskauda nieko. Ar jums taip būna?
Man vakare paketėja jei sunki diena būna ir ten kartais atrodo tempia pilvo šonus
Angels22 parašė:
Man po darbuko kai atsiguliu pilvulas toks kietas ir išsipūtes būna, bet neskauda nieko. Ar jums taip būna?
kaip ir normalu,kad kieteja, man kietejo daznai, dabar maziau, bet jau ilgesni laika vartoju magni, ar vartojat jus>?
9 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai