Tirė parašė:
Sveikos merginos. Noriu pasidalinti savo patirtimi. Prieš kelias dienas čia rašiau, kad buvau gimdymo namų priėmime, nes 6+ savaičių atsirado šviežio kraujo. Kai pa…
Puikios naujenos
Be reikalo tik pergyvenot
Tirė parašė:
Sveikos merginos. Noriu pasidalinti savo patirtimi. Prieš kelias dienas čia rašiau, kad buvau gimdymo namų priėmime, nes 6+ savaičių atsirado šviežio kraujo. Kai pa…
Puikios naujenos
Kinder parašė:
Puikios naujenos![]()
Tikrai taip, streso netrūko dabar šią savaitę 🙈
Tirė parašė:
Labai,džiugu girdėti,kad viskas tvarkoje kartais taip gaunasi,jog pradžioj ten kažko nepamato ir tai varo stresa. Aš su trečiu nėštumu pas daktare pakliuvau tik 12 savaite gan normalus jau kleckas buvo užauges,bet vat matė kad gimda per ankšta vandenų trūkumas ir t.t nu žodžiu išsireiškė per daug nesidžiauk nes jei gimda nesiplės ir vandenų nepadaugės tai na jau gali atsisveikinti su mažyliu. Kažkur forume buvau mačius, kad obuoliai padeda padidint vandenų kiekį. Nu nežinau čia tiesa ar mitas,bet žodžiu sėdžiu griaužiu tuos obuolius ir galvoju aš tau parodysiu vandenų mat per mažai pamatysi kaip padaugės. Ir nežinau ar tie obuoliai ar stiprus isitikinimas,jog viskas bus gerai,bet jau per kita apsilankymą viskas buvo gerai. Taip kad nereikia nuleist rankų jei ir pirminiai pasisakymai daktarės blogi. Na ir žinoma dar kažkur kitur pasitikrint.
Spurgytukė parašė:
Labai,džiugu girdėti,kad viskas tvarkoje kartais taip gaunasi,jog pradžioj ten kažko nepamato ir tai varo stresa. Aš su trečiu nėštumu pas daktare pakliuvau tik 12 …
Tikrai taip, jokioj situacijoj nereikia pasiduoti visų pirma psichologiškai kol nėra 100proc. atsakymo ✌️ to visoms ir palinkėsiu šiame laukime, stiprybės, nes to visoms prireiks! ❤️

Denika parašė:
Sveikos, esu naujoke, pagal MM man 6-7 sav, pagal pirmąjį hcg 714 atitinka 4sav, ji dariausi 09. 22d, plius prg. 101,bet 09.25d tyrimai hcg tik 809. Gydytoja suneri…
Tokiam ankstyvam laika per piva darė? Kaip įdomiai... per apačia gal ir aiškiau kažkas matytusi. Gal klystu bet manau hcg turėjo labiau pakilt per tiek dienų....
Noelėėė parašė:
Tokiam ankstyvam laika per piva darė? Kaip įdomiai... per apačia gal ir aiškiau kažkas matytusi. Gal klystu bet manau hcg turėjo labiau pakilt per tiek dienų....…
Taip darė per pilva, toki monitorių turejo, ne transvaginaliniam.. Sake vistiek turejo pamatyti. Nustebi del hcg ji tikejosi nuo 700 pakiles bent iki 1000, ji sunerimo sako gal kad sirgau begalo 3 sav peršalimu arba del tiršto kraujo, ir del to israse dar skystinanciu krauja tablečių
Denika parašė:
Sveikos, esu naujoke, pagal MM man 6-7 sav, pagal pirmąjį hcg 714 atitinka 4sav, ji dariausi 09. 22d, plius prg. 101,bet 09.25d tyrimai hcg tik 809. Gydytoja suneri…
Laba, nenoriu gasdinti tiesiog papasakosiu kaip buvo mano draugei. Su pirmu nėštumu krešėjo kraujas daryk ka nori 15sav. dėja bet viskas nutrūko. Antras nėštumas buvo kreiptasi iškart pas kitus daktarus kitame mieste privačiai ir paaiškėjo,kad jai tokia nėštumo komplikacija,bet šy kartą jau žiūrėjo rimtai į tą problemą truputis nėštumo ligoninėj su lašalinėm ir skystinamaisiais,dalis laisvėje,bet nuolatiniai švirkštai. Juokdavosi ji sako aš kaip narkomanė kokia pastoviai švirkštai su manim,nes ten kažkaip tam tikru laiku reikėdavo susileist.
Nesakau,kad ir jums šita problema tik kažkaip iškilo iš atminties šitas atviejis. Na gi jei niekas nesikeis tai kogero ir daktarės veiksmai bus kitokie. Nenusiminkit linkiu stiprybės nenuleist rankų ir tikrai nepamirškit vandenuko.
O man kitokia bėdikė,visiškai nenoriu valgyti jei per jėga viena karta dienoje kanors praryju tai dar sakau kaip ir visai gerai ,ir nesuprantu kas atsitiko,nes iki šiol tai super maitinausi,net ir virš kilogramo priaugus buvau,o dabar ne tik tas1 kg nukrito,spėju ir dar daugiau.
Denika parašė:
Taip darė per pilva, toki monitorių turejo, ne transvaginaliniam.. Sake vistiek turejo pamatyti. Nustebi del hcg ji tikejosi nuo 700 pakiles bent iki 1000, ji suner…
Na jei ryt kartosit hcg matysit kaip kas nes tikrai turetu būt pakiles nuo paskutinio karto. Jei ne tada greičiausiai nesivystantis....
6 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai