MamyteGyte parašė:
O taip baisiai gali nutikt?![]()
![]()
Nieko ten baisaus nebuna, jei viskas sklandziai eina ir vaikutis neuzstringa ar nepradeda dusti. Nera ko bijoti. Juk visos pagimdo. Jei neisgimdo tai tada tik cirkst ir viskas
MamyteGyte parašė:
![]()
Nieko ten baisaus nebuna, jei viskas sklandziai eina ir vaikutis neuzstringa ar nepradeda dusti. Nera ko bijoti. Juk visos pagimdo. Jei neisgimdo tai tada tik cirkst ir viskas
MamyteGyte parašė:
Na man taipat pirmas nestumasman baisu ir tas ir tas
na kai cezary daro tai aisku ten nuskausmina ir nk nk nejauti
![]()
Cezaris liuks, palyginus su natūraliu gimdymu... Grynos atostogos...
rima parašė:
Vai kaip as noreciau CP. Bet niekas man jo nedarys, jei reikalo nebus.
Labai norėti užtenka...
MamyteGyte parašė:
![]()
juk vistiek skauda
vienom daugiau kitom maziau bet skauda....
minija parašė:
pritariu...
redutis parašė:
geriau cezaris, tik jokiai budais neleisk versti gydytojams vaikucio...mano vienai pazystamai, virkstele buvo trumpa, beversdami suzalojo vyrkstele ir vaikutis uzduso...
Va būtent. Jei neapsivers, tai ir tegul neverčia. Būna negerų dalykų po tokių procedūrų...
minija parašė:
man ir gimdymas buvo grynos atostogos,tad visoms skirtingai ir nereikia iskart zmoniu nuteikineti,kad geriau cezaris
crema_fina parašė:
man ir gimdymas buvo grynos atostogos,tad visoms skirtingai ir nereikia iskart zmoniu nuteikineti,kad geriau cezaris![]()
Niekas ir nenuteikinėja.Aš gimdžiau ir natūraliai, turėjau ir cezarį. Tad galiu lyginti. Nenuteikiu, tiesiog drąsinu, juk skaitai, kad moteris pilna baimės.. Džiaugiuosi, kad Tau pasisekė ir gimdei lengvai... Tačiau, žinia, kad tai reta...
crema_fina parašė:
uztat ir reikia drasinti,kad jei apverstu vaikeli ir tektu gimdyt paciai,kad nebijotu naturalaus gimdymo![]()
Gerbiamoji pasiskaitykite temele
Juk moteris kaiptik bijo CP,tai patyrusios moterys ja padarasina,kad nera taip baisu
Vienu ar kitu atveju viskas bus gerai
Cia jus bandote kaska itikinti,o ne kitos cia rasiusios
15 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai