Amadra parašė:
Niekaip nereaguoju 🙂 jei kas nors numeta replika, kad dar kazko nedaro ar nemoka, tepasakau, kad vaikai ne is fabriko atkeliauja, kad visi vienodi butu. O jei del s…
As nelinkusi nei pyktis, nei gincytis. Kadangi jiems esu sakiusi, jog vaikai gali rodyti savo emocijas (ne tik sypsena bet ir pykti), o jie vis tiek savo laikosi, bando nukreipti jo demesi arba gedinti, tai suvokiau kad nera prasmes jiems kazka irodyneti. Taciau ju zodziai, mane smaudina, atrodo kad esu prasta mama, neaukleji savo vaiko. Labai aciu jums, jusu zodziai mane nuramino
leila123 parašė:
Svarbu pačiai suprasti priežastis ir nesinervinti. Mūsų auginimo laikais, mažai kam rūpėjo emocijos, auklėjimas buvo tolygus "paklusimui", emocijos = ožiai. Jeigu a…
Pritariu jums. Sunus (jam 1,5 m.) mociute patampe uz plauku, ji is pradziu juokesi, o veliau noredama ji pamokyti, kad taip negalima, pati jam patampe uz plauku
. Del darzelio ir sirgimo, suprantu, kad daznai sirgs. Bet del to nevesti i darzeli... hmmm manau anyta taip sako, nes savo vaiku nevede, juos priziurejo jos mama. O bendraamziai ir lavinimas yra svarbus dalykas, namie vis tiek nesimokytu tiek kiek darzelyje. O ypac jos ugdymas: taip negrazu, negraziai atrodai, fuuu, oziai ir t.t. Nors bendrai paemusi ji gera moteris. Savo santykiu ir jos santykiu su anuku nenoriu maisyti i viena katila. Po kol kas sunu jai tik viena karta buvau palikusi 4 val, visada pati bunu salia. Nezinau ar tai gerai ar ne
Niekutis parašė:
Jo, bet žinot, adekvatūs žmonės nepasakoja, kad anksčiau vaikai buvo geresni, nes geriau auklėjo... niekaip nereaguoti geriausia į tokius pezalus ir negalvoti tiesi…
Aciu uz palaikymas, man to reikejo.