AgneHill parašė:
Na man irgi nestumas lengvas tiek sis , tiek pirmasis, tai pilvas tikrai netrukdo nei keliaut, nei dirbt, nei su draugais matytis ir tt esmė ta , kad aš kantrybės…
Panasiai kaip as
laukiu baisiai. Tik vezimo nestumdau, supakuotas.
AgneHill parašė:
Na man irgi nestumas lengvas tiek sis , tiek pirmasis, tai pilvas tikrai netrukdo nei keliaut, nei dirbt, nei su draugais matytis ir tt esmė ta , kad aš kantrybės…
Panasiai kaip as
laukiu baisiai. Tik vezimo nestumdau, supakuotas.
Liutuke_tuke parašė:
Stengiames, aciu,bet kad pas tas nestukes tos kantrybes nera daug, bent pas mane asmeniskai, lb tikiuosi,kad neveluos, nors tikiu,kad vaikiukams pilvelyje t…
Liutuke_tuke parašė:
Stengiames, aciu,bet kad pas tas nestukes tos kantrybes nera daug, bent pas mane asmeniskai, lb tikiuosi,kad neveluos, nors tikiu,kad vaikiukams pilvelyje t…
Svarbiausia sulaukt to laiko kada jau tikrai mažyliai pasiruošę,
Liutuke_tuke parašė:
O kodel Jums anksciau gimdyti riika? Jeigu galima zinoma paklausti?nes ir man taip sake is pat pradziu,nes nieko nesimate,tik nuo 6 menesio antroj pusej pilv…
Na man pagal skanus siek tike per letai auga maziukas, tai dabar kas dvi savaites skanai ir sake jei augimas sustotu tai iskart skatins gimdyma, o jei augs kad ir letai tai sake tempsim iki 37sav. O dar ir kraujospudis mano sukilo, vaistus tenka gerti, bet aciu dievui preeklampsijos nera
zosiukas parašė:
Na man pagal skanus siek tike per letai auga maziukas, tai dabar kas dvi savaites skanai ir sake jei augimas sustotu tai iskart skatins gimdyma, o jei augs kad ir l…
Mano bendradarbio žmonai 32 sav darė cezari , traukė coliuke lauk , nes irgi prastai augo
bet viskas gerai ! Jau du metukai jai
linkiu jums gražiai augti!
AgneHill parašė:
Mano bendradarbio žmonai 32 sav darė cezari , traukė coliuke lauk , nes irgi prastai augobet viskas gerai ! Jau du metukai jai
linkiu jums gražiai augti!…
AgneHill parašė:
Mano bendradarbio žmonai 32 sav darė cezari , traukė coliuke lauk , nes irgi prastai augobet viskas gerai ! Jau du metukai jai
AgneHill parašė:
Na kolkas tarp 28 ir 30 sav paaugo neblogai. Dabar matysim kaip bus 32sav. Pilvukas auga judesiai stiprus tai tikiuosi auga maziukas
zosiukas parašė:
Na man pagal skanus siek tike per letai auga maziukas, tai dabar kas dvi savaites skanai ir sake jei augimas sustotu tai iskart skatins gimdyma, o jei augs kad ir l…
Aisku,lb linkiu,kad viskas gerai butu ir nereiketu skatinti anksciau laiko
atrodo norisi kuo ilgiau jausti tuos judesiukus pilvely,tik velniskai sunku ouskuoti i gala
BigIdea parašė:
Merginos , o uk dantistai bent bando tvarkyt dantu kanalus?
Tikrai tvarko. Bet as galiu tik apie privacius kalbet. Taisiausi pries 8men. Puikiai viska sutvarke ir kanalus ir kitus dantis kuriem tik plombos reikejo
zosiukas parašė:
Tikrai tvarko. Bet as galiu tik apie privacius kalbet. Taisiausi pries 8men. Puikiai viska sutvarke ir kanalus ir kitus dantis kuriem tik plombos reikejo
Blemba man dabar tokia padetis, kad nuo vieno kruminio visa eile dantu skauda.. Dejo laikinai vaistu plomba tai dabaf dar ziauriau skauda.. Eisiu pas dantista vel.. tikiuos nesugalvos jis nagik raut lauk danti
BigIdea parašė:
Blemba man dabar tokia padetis, kad nuo vieno kruminio visa eile dantu skauda.. Dejo laikinai vaistu plomba tai dabaf dar ziauriau skauda.. Eisiu pas dantista vel..…
Na kiek suprantu Jei NHS dantistas tai bus plomba arba trauks. Bet galiu ir klysti
2 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai