laime23 parašė:
Man pradzia lyg ir lengva buvo,savijauta tikrai nebloga,o va dabar rankos isbertos nuo guminiu pirstiniu(nenorejau rankom liestis prie valikliu),o db dar pradejo ko…
Gal gydytojos nuomones paklaust reiketu?
laime23 parašė:
Man pradzia lyg ir lengva buvo,savijauta tikrai nebloga,o va dabar rankos isbertos nuo guminiu pirstiniu(nenorejau rankom liestis prie valikliu),o db dar pradejo ko…
jurraa parašė:
Del ranku berimu jau lankiausi ir pas odos ir pas savo gine.Odos gyd israse hormonini tepaliuka,o gine,aisku,nerekomenduoja jo naudot...tai tepliojuosi bepanthen.Antradieni db man vizitas,tai tikiuosi,ka nors daugiau suzinot...
laime23 parašė:
As jau pasiguodziau del savo bedu...O kaip kitos laikosi?![]()
Tai dermatologė, žinodama apie nėštumą išrašė hotmoninį tepalą??? Kažkaip keista.. gal pas kitą dermatologę bandykit...
Fressia parašė:
Tai dermatologė, žinodama apie nėštumą išrašė hotmoninį tepalą??? Kažkaip keista.. gal pas kitą dermatologę bandykit...
taip,nors pasakaiu,kad laukiuosi ir klausiau,ar nepakenks,sake,kad 1-2kartus galima pasitept ir nepakenks...Ginekologe iskart pasake,kad nesitept,bet paskui kaip ir leido koki karta pasitept.Bet nesitepiau,nes biaju pakenkti
laime23 parašė:
taip,nors pasakaiu,kad laukiuosi ir klausiau,ar nepakenks,sake,kad 1-2kartus galima pasitept ir nepakenks...Ginekologe iskart pasake,kad nesitept,bet paskui kaip ir…
na, antram trimestrui prasidėjus gal tada ir galima kokį kartelį patepti.. esu susidūrusi su hormoniniais vaistais odai, tai dažnai to vieno ar dviejų kartų ir pakanka
Fressia parašė:
na, antram trimestrui prasidėjus gal tada ir galima kokį kartelį patepti.. esu susidūrusi su hormoniniais vaistais odai, tai dažnai to vieno ar dviejų kartų ir paka…
tai va,vis dar kankinuosi...bandau teptis ir gydytis tuo bepanthen ir ranku kremu.Antradieni pas gyd,tai prasysiu,kad del visa ko,padarytu tuos kraujo tyrimus del kepenu.
laime23 parašė:
Laime, matyt alergija nuo pirstinių gavosi, nes nėštumo metu oda jautresnė, tikiuosi praeis iki galo. Mesk visus valiklius šiuo metu. Aš tik sodą naudoju ir citriną valymui...ir puikiai issivalau.
Kento Mamyte parašė:
Laime, matyt alergija nuo pirstinių gavosi, nes nėštumo metu oda jautresnė, tikiuosi praeis iki galo. Mesk visus valiklius šiuo metu. Aš tik sodą naudoju ir citriną…
Jau meciau,nebenaudoju nei indu ploviklio,nei muilo,nei duso zeles...tik dabar nervuojuosi,kad tos rankos baisios,bet pati suprantu,kad nepraeis viskas per kelias dienas....
1 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai