Jurgitar parašė:
tik susirasysim pradziojbaznycioj kai vaikuti krikstysim
![]()
aš ir taip norėjau bet anyta užispyrė tuoktis iškart bažnyčioj
Jurgitar parašė:
tik susirasysim pradziojbaznycioj kai vaikuti krikstysim
![]()
aš ir taip norėjau bet anyta užispyrė tuoktis iškart bažnyčioj
Laimutė19 parašė:
aš ir taip norėjau bet anyta užispyrė tuoktis iškart bažnyčioj![]()
mano anyta ir taip viska reguliuoja taib del sito bent nieko nesake
Jurgitar parašė:
o kur cia tokia daktare yra?as tai pas maciuleviciene, nekeisciau jos i jokia kita
![]()
O Maciulevičienė dabar ir poliklinikoj dirba? Nes aš kaip prieš pora metų rinkausi...tai buvo tik ligoninėj
o dabar kažkaip nebesionori perbėgt, nes kaip nėra reikalo nes Stravinskienė irgi puiki
bent kolkas...
VilLauc parašė:
O gal žinote kiek pas mus kainuoja , kad nuotraukytę padarytų?![]()
Nieko nekainuoja, eini echo ir paprašai, kad padarytu. As su siuo nestumu eisiu i 4D labai noriu, su pirma pagailejau pinigeliu, bet dabar gailiuosi
VilLauc parašė:
O Maciulevičienė dabar ir poliklinikoj dirba? Nes aš kaip prieš pora metų rinkausi...tai buvo tik ligoninėjo dabar kažkaip nebesionori perbėgt, nes kaip nėra reikalo nes Stravinskienė irgi puiki
bent kolkas...
taip dabar ir poliklinikoj ji dirba
astripaprika parašė:
Nieko nekainuoja, eini echo ir paprašai, kad padarytu. As su siuo nestumu eisiu i 4D labai noriu, su pirma pagailejau pinigeliu, bet dabar gailiuosi
o kiek tas 4D ir kuo ten keisciau buna nei nuotraukyte? ir poliklinikoj man daktare saake kad nuotraukyciu net nedaro
Jurgitar parašė:
o kiek tas 4D ir kuo ten keisciau buna nei nuotraukyte? ir poliklinikoj man daktare saake kad nuotraukyciu net nedaro![]()
na man tai darė, per pirmą nėštumą, tai tik pasakau kad reik ir atspauzdina. 4D apie 250lt kainuoja, ten būna jau tikra vaikučio foto, pilve
ir įrašo į CD kaip jis plaukioja ir ką daro
astripaprika parašė:
na man tai darė, per pirmą nėštumą, tai tik pasakau kad reik ir atspauzdina. 4D apie 250lt kainuoja, ten būna jau tikra vaikučio foto, pilveir įrašo į CD kaip jis plaukioja ir ką daro
![]()
oho
ir as noreciau
7 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai