MisTik parašė:
O įdomu, ar tokiu atveju nebesilankote perinatologijos centre, jeigu pasakė, kad nėra būtinybės? Aš užsirašiau į perinatologijos centrą Santarose po 2 savaičių pas …
As siandien keliauju pas ja
MisTik parašė:
O įdomu, ar tokiu atveju nebesilankote perinatologijos centre, jeigu pasakė, kad nėra būtinybės? Aš užsirašiau į perinatologijos centrą Santarose po 2 savaičių pas …
As siandien keliauju pas ja
MisTik parašė:
Aš jau du sykius buvau pas ją 14 ir 20 sav echoskopijom, po pirmo vizito biski nusivyliau nes labai mažai ką papasakojo, kažko bandai klausti nelabai atsako arba toks jausmas kad jos darbas tik echoskopokai daryti o jau viską kita mano gin turi pasakyti... Po antro vizito daug geriau ko klausiau viską paaiškino.
Sakė su dvynukai echoskopijos turėtų būti kas mėnesį daromos mano gines ir tik jei ginekologė mato reikalą duoda siuntimą į Santaras, ir nėštumo pabaigoj 34 sav irgi santarose echoskopija turėtų būti.
Karinulka338 parašė:
Aa ryt i santariskes perenatalini vaziuosiu) viskas pas jus gerai?ilgai tikrino? Pas mane tai viena sesute skriaudzia kitavienai vietos neduoda tai labai bijau k…
Viskas buvo gerai, leliukai auga tolygiai ir visas normas atitinka
Nykštukė parašė:
O kaip Jus atskiriat, kuris juda? 😁 blemba man tik kaireje puseje bumsiukai visa diena, o desineje ramu. Tai kaip zinot, ar du cia juda ar vienas 🤔🤭😁
Pas mane abu iditaise skirtingose sonuose ir vienas biski zemiau, tai labai aiskiai eina atskirt kur kuris juda
retai buna kad pilvelyje kuris nors nesimuistytu, o kai sbu sukyla tai pilvas linguoja 🤪
Ausrytea parašė:
Sveikos, man dar tik nestumo pradzia gal buvot susidurusios su rugsciu kilimu? Kas padejo?
Man buvo, padejo coca cola , borjomi ir tabletes Rene ir dar atsisakiau kavos, arbatos, pradejau gerti ramuneliu arbata labai sumazejo rugstys
Nareee parašė:
Man buvo, padejo coca cola , borjomi ir tabletes Rene ir dar atsisakiau kavos, arbatos, pradejau gerti ramuneliu arbata labai sumazejo rugstys
Ačiū! Pabandysiu
Nykštukė parašė:
O matet gal kur pirkt zindymo pagalve dvynukam? O gal tiks paprasta "nedvyniam"?
https://karambashop.lt/lt/zindymo-pagalves/29-zindymo-pagalve-ornamentai-ruda.html
Man ši patiko, tik kaina didoka
Kulinarė parašė:
https://karambashop.lt/lt/zindymo-pagalves/29-zindymo-pagalve-ornamentai-ruda.html
Jo tokio tipo butu tobula, bet kaina tikrai kazkaip didoka.. 🤭
Nykštukė parašė:
Jo tokio tipo butu tobula, bet kaina tikrai kazkaip didoka.. 🤭
Tai va, įdomu kaip iš praktinės pusės, nes man atrodo tos minkštos pagalvės nelabai patogu dvynių žindymui.
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai