ColiukeM parašė:
Todėl, kad jis skatina ovuliaciją šiek tiek. Jis labai pagelbėja prie pks![]()
![]()
O prie endo idomu ar galima ji vartoti, ar neskatina endo vesejimo, nes internete daugiau info neieskojau del to agnus castus
ColiukeM parašė:
Todėl, kad jis skatina ovuliaciją šiek tiek. Jis labai pagelbėja prie pks![]()
![]()
O prie endo idomu ar galima ji vartoti, ar neskatina endo vesejimo, nes internete daugiau info neieskojau del to agnus castus
Morkele parašė:
O cia gine jums prirase mastodynon gert? nes as irgi galvojau gal verta pagerti del moterisku hormonu sunormalizavimo, bet internete paieskojusi info radau, kad agn…
Na šito.del estrogenu tai nežinojau,bet buvo patarusi pati ginekologe juos man, nes man prieš mėnesinės labai pradeda skaideti krūtinę kairę nes maža cistele yra
agna09 parašė:
Na šito.del estrogenu tai nežinojau,bet buvo patarusi pati ginekologe juos man, nes man prieš mėnesinės labai pradeda skaideti krūtinę kairę nes maža cistele yra…
Tai jei gine paskyre zinodama, kad turit endo, tai gal viskas gerai. Nors aisku galima daugiau info internete paieskoti, kaip prie endo, ar tinka jis.
Morkele parašė:
Tai jei gine paskyre zinodama, kad turit endo, tai gal viskas gerai. Nors aisku galima daugiau info internete paieskoti, kaip prie endo, ar tinka jis.
Dar klausimas ar ji dėl to domejos ar jis tinka prie endo nes skyrė tai krutinei,dabar susipergyvenau o jai pakenks, bet as jo newartoju pastoviai kaip sakė, tik savaitę prieš menesines
agna09 parašė:
Dar klausimas ar ji dėl to domejos ar jis tinka prie endo nes skyrė tai krutinei,dabar susipergyvenau o jai pakenks, bet as jo newartoju pastoviai kaip sakė, tik sa…
Na tiesiog nezinau, lietuviu kalba info nelabai daugiau randu, o anglu kalba pvz. radau tokia info:
Special Precautions & Warnings:
'Hormone-sensitive condition such as endometriosis; uterine fibroids; or cancer of the breast, uterus, or ovaries: Vitex agnus-castus can affect hormones and might affect estrogen levels. Don’t use vitex agnus-castus if you have a hormone-sensitive condition.'
Trumpai, agnus castus gali paveikti hormonus ir estrogenu lygi. Nenaudokite agnus castus, jei turite hormonams jautria padeti (endometrioze, ...., krutines vezys, kiausidziu, gimdos vezys).
O beje, jus tyretes tas krutines cistas, gal eme audinio megini istirti (dare biopsija)?
Morkele parašė:
Sudedamoji dalis ta pati. Kiekviena ov skatina endo
taip jie kartu skatina ir endo. Maitina ją taip pat. Na bent mano žiniomis.
agna09 parašė:
Na šito.del estrogenu tai nežinojau,bet buvo patarusi pati ginekologe juos man, nes man prieš mėnesinės labai pradeda skaideti krūtinę kairę nes maža cistele yra…
Na nelabai čia priklauso... jie mažina ir pms. Krūtinę skauda dėl PRG pakilusio. Man labai labai skauda kas mėn.. iškart po OV prasideda.
Nėra jis labai kenksmingas... aš pati jį gėriau...bet reikia atsargiai.
Morkele parašė:
Na tiesiog nezinau, lietuviu kalba info nelabai daugiau randu, o anglu kalba pvz. radau tokia info:
Ne ne pas mane žiauriai ji mažytė 2 mm niekas tokių netiria
bet va kažko man prieš mėnesines skauda viena ta krūtinę vienoj vietoj,ir net pazastys jautrios būna :/
ColiukeM parašė:
Sudedamoji dalis ta pati. Kiekviena ov skatina endotaip jie kartu skatina ir endo. Maitina ją taip pat. Na bent mano žiniomis.
Ne toks man skausmas tėra kaip prieš mmm kad buna krūtų,man skauda tik viena ir grynai toi vietoj kur yra cistele,nors gydytoja sakė kad nuo jos tikrai negali skaudėti, kita ciklą tada nebegersiu tu vaistų :/
ColiukeM parašė:
Ai atsiprašau, nesupratau, kad cista krūtinėje ir ne dėl skausmo čia. Bet vistiek dar labiau nuostabą kelia... juk tikrai neišnaikins!
As.net nežinau ar ji bera nes tyriausi prieš 2,5 mėn krūtines,nes gydytoja sakė kad ji tokia mažytė kd pasisalint turėtų po menesiniu,ir kad tokiu labai daug kas turi,ir ji negali kelti skausmo,aš manau kad man dar ir hormonai nesusitvarke aš tik du mėnesiai dukrytės nebemaitinu o ismaitinau 1 m ir 4 men
9 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai