Šventoji trejybė parašė:
48 svoris ir ūgis 170 shit, mažai![]()
Sutinku, toks man nė kiek nepatinka. Dabar 53kg, tai idealu.
Šventoji trejybė parašė:
48 svoris ir ūgis 170 shit, mažai![]()
Sutinku, toks man nė kiek nepatinka. Dabar 53kg, tai idealu.
emma parašė:
Jokia bėdaniekur ir nerašiau, kad bėda, bet prie 170cm 48kg nėra idealu, turbūt? Žemiau jau būtų... Tuo laikotarpiu, džinsus nusimaunu neatsegus
kaip bebūtų,…
Man tai kaip ir norma. Daugiau tik per nėštumą svėriau
Ir dabar svyruoja nuo 48 iki 50. O ūgis 170. Nesiskundžiu
Mary.S parašė:
Man tai kaip ir norma. Daugiau tik per nėštumą svėriauIr dabar svyruoja nuo 48 iki 50. O ūgis 170. Nesiskundžiu
![]()
Tu apskritai smulkutė. O aš kitokio sudėjimo, tada atrodau ligota ir išsekusi.
Mary.S parašė:
Man tai kaip ir norma. Daugiau tik per nėštumą svėriauIr dabar svyruoja nuo 48 iki 50. O ūgis 170. Nesiskundžiu
![]()
Kiekvienam savo...jei tau gerai tai kitiems is vis dzin turetu buti
man asmeniskai blogai esant 164cm sverti 48kg noriu priaugti bent jau iki 50...nu neiseina nors tu ka
Waidule78 parašė:
Kiekvienam savo...jei tau gerai tai kitiems is vis dzin turetu butiman asmeniskai blogai esant 164cm sverti 48kg noriu priaugti bent jau iki 50...nu neiseina no…
O ką man daryt? Aš daugiau nepriaugu. Tai arba plaukus rautis arba susitaikyt. Tai ir susitaikiau. Ir net nenorėčiau turėt gerokai daugiau svorio. Iki kokių 52 gal dar dar, bet jau ne daugiau. Jau ir taip bijojau, kad po gimdymo bus šakės, bet sugrįžo viskas. Man pradėjo patikt toks lieknumas, o ką kiti šneka, tai jau koks skirtumas. Aš nebadauju, nesidietinu, valgau sočiai ir po laaabai daug, tai rami galva
emma parašė:
Tu apskritai smulkutė. O aš kitokio sudėjimo, tada atrodau ligota ir išsekusi.
Tu manai man kitaip??
Jei už kiekvieną kartą, kai girdėjau, jog sergu anoreksija, badauju, laikausi dietos ir kad man laikas į ligoninę būčiau gavus po eurą, dabar galėčiau bambą išvertus prie Viduržemio jūros viloj gyvent
Mary.S parašė:
O ką man daryt? Aš daugiau nepriaugu. Tai arba plaukus rautis arba susitaikyt. Tai ir susitaikiau. Ir net nenorėčiau turėt gerokai daugiau svorio. Iki kokių 52 gal …
Nu tai va nesijausk vienisa ir man niekaip neiseina daugiau priaugti
...nebent vel kokiems devyniems menesiams
Lūšiukė parašė:
Tai urna domekiskaip kokioj ne eko ar nemadingoj supils
![]()
Nu tu bulves, berods, labai mėgsti? Ne?
17 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai