Mary.S parašė:
Na štai ir pradėjo lįsti. Vaikas ligų maišelis ir dar neatsakingai skiepijamas. Visai jokių sutapimų![]()
Jurgitava motina- didvyrė, pasiaukojusi iki negalėjimo dėl vaikų, atliko pilietinę pareigą
Mary.S parašė:
Na štai ir pradėjo lįsti. Vaikas ligų maišelis ir dar neatsakingai skiepijamas. Visai jokių sutapimų![]()
Jurgitava motina- didvyrė, pasiaukojusi iki negalėjimo dėl vaikų, atliko pilietinę pareigą
Astartė parašė:
čia, kad atsisėdę sisioja ir nori, kad sisiotų atsisėdę
A, nu vistiek absurdas..
Rūtelėlė parašė:
A, nu vistiek absurdas..
mano vyras pusiau gėjus tada išeitų, nes jis, kai paklausiau, tai sako, kad kartais atsisėda. Ypač, kai nori nuo vaikų triukšmo nors porai minučių pabėgti.
Karinukee parašė:
nenusisnekejo, o tiesa pasake![]()
nu jei tavo ar vyro toks poziuris, kad jei atsisedes tai gejus tai as neturiu ka pasakyt daugiau
juoduke. parašė:
nu jei tavo ar vyro toks poziuris, kad jei atsisedes tai gejus tai as neturiu ka pasakyt daugiau
tai tu gal geriau ir nesakyk daugiau nieko
motukas parašė:
Jurgitava motina- didvyrė, pasiaukojusi iki negalėjimo dėl vaikų, atliko pilietinę pareigą![]()
![]()
![]()
Tikrai jau. Svarbu padarė tai, ką reikia. Vaikas alergiškas, ligų maišas, bet svarbiausia pseudoapsaugotas
Rūtelėlė parašė:
Kokia čia tiesa??? Nusišnekate abi.. Prie ko čia gėjai ir apsisiotas tulikas? Taip išeina, kad tik gėjai apsisina kraštus? Absurdas aukščiausiam laipsny.. :blogai:…
cia pekeltine prasme buvo pasakyta apie tuos gejus.
pn
JurgitaVa parašė:
Ne iš tų, kur skiepijo Škotijoje, aš būčiau atsisakiusi vėjaraupių skiepo, kurį gavo dukrytė, rota viruso nevakcinuočiau, nes jų yra daug formų, jei susirgs ne vien…
eumo skiepas kiek as zinau galioja tik 5 metus
bent as vyresneli lietuvoj skiepijau ir sake tik toki laikotarpi turetu saugoti
kad nuo vejaraupiu skiepytu vaikus nesu girdejus, nors jau penkti metai uk gyvenu
kristinagrik parašė:
Gerai, kad mama pamoke, as sava irgi pamokiau, bet va svetimi neismokyti. O cia dar pamote praso nusivalyti, ziuri i mane kaip i durna ir nesupranta. Ir nereikia sa…
Ka tu pamokej? myst atsisedus, o ne krastus nusiwalyt..
10 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai