2014.01.30 17:08 (prieš 12 m.)
monce parašė:
mes pries menesy ejom uzsikrest,ir ka,nieko...per silpni matyt vejaraupiai jau buvo
O manoji užsikrėtė prieš maždaug pusantrų metų darželyje. Tuo metu mano dukra buvo labai nusilpusi, nes persirgo skarlatina 2 kartus ir dar buvo sunkios dvi ligos, gavo daug antibiotikų. Jau buvo darželio fobija atsiradusi. Ta po paskutinės ligos kurį laiką neleidau į darželį, bet atėjo laikas gimdyti, turėjau važuot į ligoninę, tai teko vistiek vesti ją į darželį. Ir kaip ti auklėtoja perspėjo, kad prasidėjo vėjaraupiais. Aš jų nebijojau, bet paaiškinau, kad mano dukra iki 5 metų turėtų jais nesusirgti :D. Tai va trys savaitės nuo išėjimo į darželį praėjo ir atsirado pirmieji spuogai. Dukrytė mažoji buvo 2 savaičių.Praėjus lygiai trim savaitėm nuo didžiosios pirmų spuogų, atsirado pas leliuką. Viskas buvo tiek to, bet turėjau lėktuvo bilietą į Norvegiją, turėjau išvykt po pusantro mėnesio. Prasirgo tais vėjaraupiais, o reikėjo skiepyti, tai neišlaukėm to laiko kol bus saugu skiepyti po ligos ir nusprendėm su gydytoja, paskiepyti. Tai va Paskiepijau prieš kelione, už poros valandų jau lėktuve sėdėjau. Vienintelio tik bijojau, kad temperatūra aukšta nepakiltų, Bet buvo viskas gerai. Visi kiti skiepai vėliau jau vėlavo, nes specialiai dėl skiepo neskrisi į Lietuvą. Per vyro atostogas, kai gryždavome, tada ir skiepydavome. Bet nieko, visus skiepus vistiek turime.