emma parašė:
Tikrai... Tas TIKRAS kudikio kvapasar gali prilygti sintetikai?
Tai as sakau, kartais nesuprantu ar verkti ar juoktis, perskaicius tokius komentarus
emma parašė:
Tikrai... Tas TIKRAS kudikio kvapasar gali prilygti sintetikai?
Tai as sakau, kartais nesuprantu ar verkti ar juoktis, perskaicius tokius komentarus
zuikelis112 parašė:
Na as levandu eterini pirkau, skaiciau kad ramina i vone lasiuka ipilt ramiau miega![]()
Na bet kita mama pasisake, jog jai patinka, kad vaikelis aplamai kvepia levandom, tai as supratau, kad yra uzmusamas tas naturalus jo kvapas
Ko tikrai negaliu suprasti
zuikelis112 parašė:
Ko uzsiprasiau tai is lt balto ukisko muilo baltiem rubam. Pati kol gyvenau lt ji naudojau ne tik gerai isskalbia bet ir pabalina. As baltu kojniu gerbeja tai tik t…
Aš ir naudoju ukiska muila bet su tulzim, tai gerai plauna, praplauti, poto į skalbenke ir svaru. Db pagaliau atšilo galima rubus dziaustyti lauke. Tai isvis gaivūs rūbai
zuikelis112 parašė:
Ko uzsiprasiau tai is lt balto ukisko muilo baltiem rubam. Pati kol gyvenau lt ji naudojau ne tik gerai isskalbia bet ir pabalina. As baltu kojniu gerbeja tai tik t…
kas cia per baltas ukiskas muilas? siaip baltus su ukisku plaunant jie kaip tik pagelsta, na yra su tulzim muilas, dmem isiminet lb gerai, bet kas per baltas?
Claudia.. parašė:
Tai as sakau, kartais nesuprantu ar verkti ar juoktis, perskaicius tokius komentarus![]()
Claudia.. parašė:
Tai as sakau, kartais nesuprantu ar verkti ar juoktis, perskaicius tokius komentarus![]()
Prašom akmenimis ir ugnimis nesimatyti į kitas mamas
O jei rimtai, tai man isvis vaikai kvepia, nors maudosi tik vandenyje
kazkaip maniskiai nepasmirsta tiek kad kvapikliu kokių reikėtų
Lūšiukė parašė:
Prašom akmenimis ir ugnimis nesimatyti į kitas mamas![]()
O jei rimtai, tai man isvis vaikai kvepia, nors maudosi tik vandenyjekaz…
As savo pusseseres vaikus pamenu, kai saugodavau, migdydavau prisisgalaudusi, kad tik uzuosti ta odeles kvapa, man tai kazkas dievisko yra, neperdedu tikrai, man taip yra tiesiog
erliasa parašė:
kas cia per baltas ukiskas muilas? siaip baltus su ukisku plaunant jie kaip tik pagelsta, na yra su tulzim muilas, dmem isiminet lb gerai, bet kas per baltas?
kaip tai pagelsta? balciau nei naujas kad buvo baltas
istrini balta ruba su ukiniu muilu, uzmerki muiluotam vandeni keliom val ir praskalavus i skalbenke (bent as taip darau) su minkstikliu (nes man ukinio muilo kvapas nepatinka) ir vuolia, balciau uz balta
spec balto nesu macius, bet paprastas ukinis parduotuvese visose uz 1 su centais
erliasa parašė:
Skalbiamasis muilas baltos spalvos pakuote kaip ukisko. Mama sake rudo sunkiai berasi jau baltas eina labiau. Na man neteko susidurt su pageltimu
Juditel3 parašė:
kaip tai pagelsta? balciau nei naujas kad buvo baltasistrini balta ruba su ukiniu muilu, uzmerki muiluotam vandeni keliom val ir praskalavus i skalbenke (bent a…
nezinau, man kazkokie pilksvi gal daugiau, ne pagelte, num sunku paaiskint,tikrai nepavadinciau baltu labai po keliu skalbimu
zuikelis112 parašė:
Skalbiamasis muilas baltos spalvos pakuote kaip ukisko. Mama sake rudo sunkiai berasi jau baltas eina labiau. Na man neteko susidurt su pageltimu
rudo mano baba turbui da atranda
15 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai