erliasa parašė:
rudo mano baba turbui da atranda![]()
Ringuvos yra drozles zinau ukisko muilo kad i skalbenke pilt. Kai paaugs sakiau siusiuos gal sitas nes man tas kvapas patinka
erliasa parašė:
rudo mano baba turbui da atranda![]()
Ringuvos yra drozles zinau ukisko muilo kad i skalbenke pilt. Kai paaugs sakiau siusiuos gal sitas nes man tas kvapas patinka
zuikelis112 parašė:
Skalbiamasis muilas baltos spalvos pakuote kaip ukisko. Mama sake rudo sunkiai berasi jau baltas eina labiau. Na man neteko susidurt su pageltimu
as irgi nesusiduriau. net papilkejusius draugo marskinius skambiau ukiniu muilu ir stebejomes abu kaip po pirmo skalbimo taip isbalinom, o jau nei vanishas neeme ju
zuikelis112 parašė:
Ringuvos yra drozles zinau ukisko muilo kad i skalbenke pilt. Kai paaugs sakiau siusiuos gal sitas nes man tas kvapas patinka![]()
yra drozles , o as dar naudoju savo rubu skalbimui skysta ringuvos skalbikli su tulzim, irgi naturalaus muilo pagindu, be alergenu. kol kas esu patenkinta juo
Juditel3 parašė:
yra drozles , o as dar naudoju savo rubu skalbimui skysta ringuvos skalbikli su tulzim, irgi naturalaus muilo pagindu, be alergenu. kol kas esu patenkinta juo![]()
As jauciu eisiu i lietuviu parduotuve daryt uzsakymo kad visu tokiu atvezinetu man. Kai lelius paaugs ir lietuvisko vaikisko muiliuko prasysiu. Nes vis tiek subiniuka kazkaip vien su vandeniu po kakiu plaut nzn... reikia ir muiliuko manau
zuikelis112 parašė:
Na as levandu eterini pirkau, skaiciau kad ramina i vone lasiuka ipilt ramiau miega![]()
Tik jokiu būdu nepilkit gryno eterinio į vonelę, nes gali graužti ir odelę, ir akytes.
zuikelis112 parašė:
As jauciu eisiu i lietuviu parduotuve daryt uzsakymo kad visu tokiu atvezinetu man. Kai lelius paaugs ir lietuvisko vaikisko muiliuko prasysiu. Nes vis tiek subiniu…
Kazi ar jums uzsakines
uzpakaliui labai geras melynoje pakuoteje tindirindi muiliukas
Rekomenduoju ... Mums namiskiai sudeda siuntinuka is lietuvos uz 20 svaru atveza
mamyciuks28 parašė:
Kazi ar jums uzsakinesuzpakaliui labai geras melynoje pakuoteje tindirindi muiliukas
Rekomenduoju ... Mums namiskiai sudeda siuntinuka is lietuvos uz 20…
Mes cia labai glaudziai bendraujam su pardavejom ir vaistu uzsisakom
o siuntinius tai 10 svaru uz kelionine tase moku.
zuikelis112 parašė:
As jauciu eisiu i lietuviu parduotuve daryt uzsakymo kad visu tokiu atvezinetu man. Kai lelius paaugs ir lietuvisko vaikisko muiliuko prasysiu. Nes vis tiek subiniu…
mano draugai uk gyvena lietuviu parde turi, tai vis kartais atveza man kokiu skanestu, pvz migles saldainiu :DDD arba mesyciu kokiu pasiilgtu
o seip viska is lietuvos siunciuosi, diedukai sudeda ir superka ko reikia tai uz dyka kriksto tetis atveza, pasiseke
Mellis parašė:
Tik jokiu būdu nepilkit gryno eterinio į vonelę, nes gali graužti ir odelę, ir akytes.
O kaip pilti?
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai