Lūšiukė parašė:
Kokia jūs laikot vidutinio uzdarbio alga?seip smalsu
![]()
Nepasakysiu sumos, bet imkim brolis su zmona dirba fabrike dar uz vaika gauna tai jie tikrai daug geriau gyvena nei vidutine lt seima
Lūšiukė parašė:
![]()
Nepasakysiu sumos, bet imkim brolis su zmona dirba fabrike dar uz vaika gauna tai jie tikrai daug geriau gyvena nei vidutine lt seima
vyrejos, vairuotojai irpardavejos tikrai daugiau nei minimuma gauna. kas nori, tas tikrai uzdirba. niekas nevercia dirbt uz minimuma ar gyvent Lt.
vienintelis dalkas del kurio burnojau ant valstybes buvo, tai kad kodel as gaunu maziau nei ta mama, kuri buvo "protingesne" ir isejusi i dekretines gaudavo daugiau, vien del to, kad sugebejo apgaut valstybe. dirbau nuo 18 metu ir tikrai ne uz minimuma, bet va ta kuri nedirbo iki tol (vyresne uz mane) gaudavo daugau ir ilgiau. va cia as tikrai manau jau neteisybe. nekalbu apie tas kurios tik po mokslu.
Lūšiukė parašė:
![]()
apie 2000 litų statistiškai vidutinė
lauruskaaa parašė:
O darbas fabrike po 8 val su pietumis?
Lūšiukė parašė:
Tai kam skųstis?
As nesiskundziu bet suprantu seimas kurios jaucia nepritekliu, vien todel kad turiu gerai apmokama darba neesu su roziniais akiniais
paskila parašė:
2000lt cia uk turit omeny?
paskila parašė:
Lt vidutine alga virs 3000lt, tai per abu gaunant 4000lt nera vidutines pajamos
cia tik tiek, kad galetum isgyvent normaliai. O siaip man juokingiausia kai zmogus su aukstuoju sedi be darbo ir verkia, kad valgyt ner uz ka ir kokia valstybe bloga, bet dirbt i kokia maksima neina, nes ne lygis jam... va cia tai akivaizdi tinginyste.
lauruskaaa parašė:
As nesiskundziu bet suprantu seimas kurios jaucia nepritekliu, vien todel kad turiu gerai apmokama darba neesu su roziniais akiniais
Na aš ir suprantu, jeigu nebuvo galimybės mokytis, tėvai negalėjo išleisti ir taip susiklostė tai taip. Bet kiek žinau šeimų, kuriems jau 45 m ir turi po kelis vaikus ir uždirba minimumą. Tada dejuoja, kad valstybė mažai moka, neduoda socialinių poašalpų, būsto. Tai klausimas, jeigu negali išlaikyt vaikų ir pasmerki juos skurdui ar negeriau turėt 1 mažiau ir daugiau savo šeimai galėt ir netikiu, kad 20 metų dirbant neįmanoma buvo daugiau galėti nei minimumą uždirbti.
lauruskaaa parašė:
2000lt cia uk turit omeny?
Ne lietuvoje vidutinė alga tokia
Torri parašė:
Lt vidutine alga virs 3000lt, tai per abu gaunant 4000lt nera vidutines pajamoscia tik tiek, kad galetum isgyvent normaliai. O siaip man juokingiausia kai zmogu…
www.lrytas.lt/verslas/mano-pinigai/pavydu-estu-vidutine-alga-900-litu-didesne-nei-musiske.htm
vidutinė alga. 3000 gal su mokesčiais turi omeny?
10 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai