Karaliūtė parašė:
na aisku, per kiek dienu daug maz ateina konizacijos ats?
Man sunku dabar atgaminti, nors tik metai praėjo (tas periodas toks juodas buvo), bet lyg apie savaitę.
Aptikus vidutinio ar didelio laipsnio intraepitelinius gimdos kaklelio pakitimus, rekomenduojama atlikti gimdos kaklelio konizaciją (kūginę biopsiją). Skaityti
visą straipsnįKaraliūtė parašė:
Man sunku dabar atgaminti, nors tik metai praėjo (tas periodas toks juodas buvo), bet lyg apie savaitę.
Karaliūtė parašė:
Man kraujavo apie mėnesį,pirmą sav mažiau,antrą sav gausiau...apie mėnesį kraujuojama sakė daktaras man.o atsakymai gal visur skirtingai ateina.man reikia laukti apie mēnesį,paskambina operaves daktaras ir pasikviečia aptarti atsakymus ir jei kazkas blogai,derinama toliau gydymas
linucikas parašė:
Man kraujavo apie mėnesį,pirmą sav mažiau,antrą sav gausiau...apie mėnesį kraujuojama sakė daktaras man.o atsakymai gal visur skirtingai ateina.man reikia laukti ap…
aciu, man dakatare sake apie 10-15 d jei taip pamenu, bet galvoju skaiciuot visas dienas su savaitgaliais ar tik siokiadieniais
o dar klausimelis ar reikia apsilankyti pas gin kad apziuretu gyjima?
Karaliūtė parašė:
aciu, man dakatare sake apie 10-15 d jei taip pamenu, bet galvoju skaiciuot visas dienas su savaitgaliais ar tik siokiadieniais![]()
Šito nežinau...aš vyksiu pas savo gine 24d,bet tikpasikalbėti.o operavęs daktaras sakė tik pasisaugoti mėnesį,neturėt lytinių santykių,nesimaudyti vonioje.jei nekraujuos,reiskias sugyjo viskas
Karaliūtė parašė:
Sveikutes, rytoj jau bus 2 savaites kai po konizacijos, ir vis dar teplioja ar cia jau reikia sunerimti? kokios patirtys?
Man irgi tepliojo apie menesi, tada buvo apziura ir sake graziai sugijo, bet buna kartais po meiles irgi patepa vos vos, nes jautri ir plona oda kaklely bent kol kas
aldukas parašė:
Mane ir sake parą laikys. Kaip jauciates? Biški baimė pradeda imti po paskaitytu komentarų 😬😬
Oi, neparašiau, kad prieš 4 metus darė 😊 Viskas labai gerai praėjo, net nejutau, kad būtų kas daryta. Sakė galiu vykti namo ir anksčiau, bet rekomenduojama parą praleisti ligoninėje, maža kas
O jūs nesijaudinkit, pamatysit, viskas bus gerai, svarbiausia, kad problemos pastebėtos ir gydymas vyksta 😉
Mozaika parašė:
Oi, neparašiau, kad prieš 4 metus darė 😊 Viskas labai gerai praėjo, net nejutau, kad būtų kas daryta. Sakė galiu vykti namo ir anksčiau, bet rekomenduojama parą pra…
Ačiū 😊
sveikos, atejo atsakymai konizacijos karcinoma in situ, dakatare sake 1 milimetras iki vezio, labai issigandau, uz 3 menesiu liepe vel daryti konizacija, as prasiau kad kuo greiciau bet sake galima tik po 3 men
Baisiai nerimauja , kam taip buvo gal galite pasidalinti patirtimi? aciu
Karaliūtė parašė:
sveikos, atejo atsakymai konizacijos karcinoma in situ, dakatare sake 1 milimetras iki vezio, labai issigandau, uz 3 menesiu liepe vel daryti konizacija, as prasiau…
Tai turbut per pirma konizacija ne viska ispjove.. nesinervuokit. Pakartos operacija ir busite sveika.
uogyytė parašė:
Tai turbut per pirma konizacija ne viska ispjove.. nesinervuokit. Pakartos operacija ir busite sveika.
Duok Dieve kad taip ir butu
3 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai