SunMoon parašė:
Nedaviau,niekada.
Pritariu jums.👍tik noriu išgirst nuomones apie tuos atsidėkojimus 😉
Aptikus vidutinio ar didelio laipsnio intraepitelinius gimdos kaklelio pakitimus, rekomenduojama atlikti gimdos kaklelio konizaciją (kūginę biopsiją). Skaityti
visą straipsnįSunMoon parašė:
Nedaviau,niekada.
Pritariu jums.👍tik noriu išgirst nuomones apie tuos atsidėkojimus 😉
mixutelis parašė:
Labas, merginos, kaip jaučiatės po operacijos? Nu aš lyg košmare kažkokiam. 25m, su leliuku ant rankų, pakitimai CIN3/Ca in situ. Išoperavo spalio 7d. Po 2valandų o…
O jums negalejo sutapti su menesinem, minejot, kad kudiki turit, gal pirmosios sugrizo?
SunMoon parašė:
Ar pries,planines operacijas,reikejo covi19 testo,ar padaro vietoj?
Taip man reikia covid testo, ryt operacija 😬
aldukas parašė:
Laba diena, laukiu gimdos kaklelio kolonizacijos, sakykite duoda pilna narkoze ar tik nejautra? Gal yra kas daresi Kauno klinikose pas gydytoją Vaidotiene? Ar davet…
Sveiki, man darė klinikose gyd. Ugianskytė. Darė pilną narkozę, laikė parą. Niekam nieko nedaviau
Mozaika parašė:
Sveiki, man darė klinikose gyd. Ugianskytė. Darė pilną narkozę, laikė parą. Niekam nieko nedaviau![]()
Mane ir sake parą laikys. Kaip jauciates? Biški baimė pradeda imti po paskaitytu komentarų 😬😬
aldukas parašė:
Laba diena, laukiu gimdos kaklelio kolonizacijos, sakykite duoda pilna narkoze ar tik nejautra? Gal yra kas daresi Kauno klinikose pas gydytoją Vaidotiene? Ar davet…
Sveiki. Migdė pilnai, išleido po 3h.
Karaliūtė parašė:
Sveikutes, rytoj jau bus 2 savaites kai po konizacijos, ir vis dar teplioja ar cia jau reikia sunerimti? kokios patirtys?
Sveiki. Tepliojo ilgai, asmeniškai man net virš mėnesio.
Emma parašė:
Sveiki. Tepliojo ilgai, asmeniškai man net virš mėnesio.
na aisku, per kiek dienu daug maz ateina konizacijos ats?
4 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai