ziina parašė:
mamytes kuriom dare sweep, padejo jum jis ar ne?![]()
man ji dare,bet jau buvo saremiai prasideje,tiesiog paspartino ivykius
tai negaliu pasakyt ar suveike ar ne
ziina parašė:
mamytes kuriom dare sweep, padejo jum jis ar ne?![]()
man ji dare,bet jau buvo saremiai prasideje,tiesiog paspartino ivykius
eglelin parašė:
man ji dare,bet jau buvo saremiai prasideje,tiesiog paspartino ivykius![]()
trecia diiena po termino pagimdziau, manau padejo nes birzelio 18 ja dare, o 20 gomdziau
Sveikos busimos-esamos mamytes, as cia naujoke pasirasymu, bet skaitymu jusu istoriju nenaujoke, turiu ir as klausimeliu, nes jau tuoj pradesiu pulti i nevilti. Mano istorija: siuo metu pas mane 41 savaite +1 diena, jokiu zenklu rimtu nera, kad jau turetu prasideti, arba as dar nelabai juos skiriu, nes pirmasis nestumas pas mane, gyvenu anglijoje, cia prieziura na kaip pasakius negaliu skustis, bet ir negaliu labai pagirti. Nezinau ka daryti, gal kam nors taip buvo cia anglijoje: pas mane jau kelias dienas is TEN lasa, pries 5 dienas, dare man sweep, bet po jo tik kaip supratau gleiviu kamstis iskrito ir viskas, bet pastebejau kad lasa ten ir negaliu pasakyti ar tai isskyros, ar vandenys bega ar sysioju,( su pusle problemu neturiu), o tas lasejimas nera didelio kiekio, gal keli lasiukai, na be vis tiek per diena susikaupia, savo midwife jau nebesusieksiu nes jau iki 42 sav termino guldys mane skatinimui ,jeigu nepagimdysiu. Tai isties nezinau ka daryti, kiek teko skaityti, tai del skambinimo i ligonine ,tai be saremiu jie net nelauks;/ ir tai nezinau ko tiketis, ir be to gal kam taip buvo, kad baisus skausmas abieju dubens kaulu;kirksnies kai stojies, vartaisi lovoje ar vaikstai, ?kai klausiau savo midvife, ji kaip visada sako - tai normalu.bet ar tikrai?
na gal kas galesit atsakyti, dekui.
As pirma gimdziau Lietuvoje. Palaoje gulejo tokia mergina, kuriai irgi lasejo. Tos akuseres, kaip jos ten vadinasi, net su tokia pasijuokimo gaidele, tai istrauk paketa parodyk kiek ten tau kas bega, lasa (jai irgi vandenys pobiski nutekejo, ar kaipcia pavadinus), ir naky ja isveze i gimdykla, tapacia nakty, ar ryte pasigimde.
Del strenu, nugaros, kirksnies skausmo, jei tai nesenai atsirado manau visiskai normalu, ruosiasi organizmas vaikelio atejimui, o jei jau senai skauda (nes sakei su midvaife snekejai), tai tada neinau, nieko negaliu pasakyti. Man sis nestumas irgi labai skaudus buvo, pastoviai tai cia, tai cia, tai dar kazkur skauda, bet pakest galima.
loraley parašė:
kenteti galima, jeigu jau neitu, tai i ligonine tektu belstis, bet ir tai zinau ju atsakymu - paracetamolis ;/. taip noriu kad gimtu vaikutis naturaliu budu o ne skatinimais ;/
ne midwife skambinkites o ligoninei, joms visada cia viskas normalu. pasakykit kad lasa lyg ir vandenys, tai lieps atvaziuot jums ir pasiziuret kas ir kaip. gan ilgokai jums sitaip? turetu jie pasiklausyt mazylio sirdeles, jus pacia patikrins, biski pameluok, kad negerai jautiesi, silpnumas yra, tai daugiau pasiziures i jusu situacija.
Ametisteja UK 03.08.12 parašė:
ne midwife skambinkites o ligoninei, joms visada cia viskas normalu. pasakykit kad lasa lyg ir vandenys, tai lieps atvaziuot jums ir pasiziuret kas ir kaip. gan ilgokai jums sitaip? turetu jie pasiklausyt mazylio sirdeles, jus pacia patikrins, biski pameluok, kad negerai jautiesi, silpnumas yra, tai daugiau pasiziures i jusu situacija.![]()
Zinok taip ir padariau, pasakiau kad gali but jog vandenys lasa, tai isikviete mane, ir padare visus tyrimus, ir pasake kad ne, bet jau kita diena turejo guldyti skatinimui
po 20 valandu turiu pas save ant ranku 3.6kg Adamuka :). Be to gimdziau vonioje, ko tikrai nesigailiu
Dekui už sveikinimus;) galiu papasakoti savo istorija;)
Man dare skatinima, kadangi mažasis nenorėjo niekur eiti;), atvaziavom su vyru į ligonine 9 ryto, iki 13h pralaukem kol daktare teiksis priimti mus, taigi gulejau, pagaliau atėjo, patikrino viską, ir įdėjo į ten toki tamponiuka, po poros val pradėjau jausti saremius, bet nestiprius, į vakarą kai vyrą jau siuntė namo, sunku buvo vaikščioti, nes saremiai buvo besikartojantys kas 3-5 min, kai vyras išvažiavo tada ir prasidėjo visi smagumai, saremiai prasidedavo kas minutę, jie jau buvo skaudus, bet daktare sake kad turi būti didesnis skausmas ir ilgiau tęstis, skausmas toks kad prasiau nuo skausmo vaistų, a jie man atnešė paracetamolio, buvau pikta, be miego, į lovos tureklus isikibus iš skausmo laukiau nežinau ko, sesute kviečiausi kas 5 min, ir į dušą mane vedė ir t,t niekas nepadėjo, skausmas toks kad nežinai kas darosi, drebi visa, ir staiga 6 ryto pajutau kaip staiga vandenys nubėgo, tada skausmas padidejo, 7 valanda jau kvietė mano vyrą, buvau pasodintas į vežimėlį , nes nepajegiau paeiti, ir vežė mane į gimdymo centra, ten vyko vykdymas vandenyje, išties patenkinti su vyru buvom, aišku epiduro negavau, tik dujas, ir atmosfera ten tokia šilta, palAta kaip namuose būtum, supama kėdė, nuo kurios nesikeliau;), tai va toliau kas vyko, jie dar ikalbinejo mane pavalgyti pusryčius, jau griežtai atsakiau kad nieko nevalgysiu, tik gersiu sultis. Ten besedint ir laukiant kol pripils vonia, man prasidėjo saremiai, kuriu eigoje organizmas stume vaikutį, labai stengiausi to nedaryti, bet jis jau norėjo išeiti, daktare patikrino kad dar negalima man stumti, nes pilnai neatsidare, gal tik 6cm..;( buvau labai išsigandusi, bet kaip saremiai taip stumimas, tada mane ilaipino į vonia, tenai irgi tas pats, tik skausmai ne toki jau, plius dujų prisiuoscius, po valandziukes gimė mano vyrukas;)
Buvo nuostabus jausmas kai uždėjo man ji ant krūtinės;), taigi merginos, mano nuomone yra Tokia, jeigu turit galimybe gimdyti vandenyje, bandykit, aš plysau ten, bet reikėjo tik 3 siuliu, dabar galvoju kiek butų reikėję siuliu jei būčiau gimdzius ne vandenyje, su ankstiniu stumimu;(, ir tai vandenyje labiau atpalaiduoja;) ir kas liečia priežiūra tam gimdymo centre kur aš buvau, tai priežiūra ziauriai gera, nesitikejau tokios;) buvom labai patenkinti su vyru, po gimdymo po 8 valandų jau buvom namuose;))))
Na tokia ta mano istorija;))))
loraley parašė:
Dekui už sveikinimus;) galiu papasakoti savo istorija;)
(...)
Na tokia ta mano istorija;))))
Sveikinimai didziausi.. ;) o vyras negalejo buti su tavimi per pacius saremius per nakti?
Ainuse parašė:
Sveikinimai didziausi.. ;) o vyras negalejo buti su tavimi per pacius saremius per nakti?
dekui uz sveikinimus
ne neleido, tipo sake jei gimdymas prasides tai tada ji pakvies, o per nakty jam sedet nera ko. idomi sistema, vyrui lankymo valandos nuo 10 iki 8 vak, patikekit 500 kartu ziurejau i laikrodi laukdama 10 val. ;/kol vyras atvaziuos.
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai