Gita C parašė:
Nieko, prabegs tas laikas greitai Tau![]()
Vis paskaitau jusu komentarus,na tu ir issikankinai vargsiuke
dziugu,kad dabar viskas gerai,kad esate stirprus ;)
Gita C parašė:
Nieko, prabegs tas laikas greitai Tau![]()
Vis paskaitau jusu komentarus,na tu ir issikankinai vargsiuke
dziugu,kad dabar viskas gerai,kad esate stirprus ;)
simuliuke parašė:
Vis paskaitau jusu komentarus,na tu ir issikankinai vargsiukedziugu,kad dabar viskas gerai,kad esate stirprus ;)
Ne pyragai buvo. sakau net mama stebisi, ji tris vaikus pagimde ir viskas ciki, sako visus i viena sudejus ir vistiek neprilygs mano vienam, nes ji viska stebejo tai irgi issigandua buvo
o dabar tai augam kaip ant mieliu. valgom ir kakojam
as.juste parašė:
Sveikos,
Ar kuri skiepijotes nuo kokliuso nestumo metu? Man mw pasiule, dave lankstinuku, g…
Nesiskiepijau ir kitom nerekomenduoju. Tai visai naujas skiepas, man asmeniškai per mažai tyrimų yra padaryta, kad gelėčiau rizikuoti. Beto tikimybė, jog vaikelis susirgs kokliušu yra apie.. 0,0017proc ar kazkas panasaus... tai cia vos ne kaip loterijoj laimeti.
Gita C parašė:
jei atvirai as ir ta pati galvoju. bet po viso sito man net baisu pagalvot apie gimdyma pacei.
Gita, praeis laiko, viskas apsimirs ir kai planuosi antra vaikeli jau visai kitos mintys ir emocijos bus. Beto, jei noresi kazka keisti- ieskosi pagalbos, info ir t.t. o tai jau pirmas zingsnis į sėkmingą gimdymą. To tau ir linkiu.
O dabar aukit sveiki ir stiprūs.
Gita C parašė:
Nu va buvo ta mw pas mane, bet nieko mandro nepasake. pamatavo mano spaudima, paziurejo pilva ir paklause ar man viskas gerai, o maziuka apciupino biskeli , paklaus…
Labas rytas
Ir viskas?
O kodel as isivaizdavau kad jos biski daugiau darbu atlieka ateidamos i svecius?
Na reikes man siuo klausymu su savo mw pasikonsultuot. Nes as vis del tu maudiniu pergyvenu
Kaip toki sliekiuka reiks maudyt
Kaip mamyte jautiesi? Ar atsigavai nors siek tiek?
simonyte_k parašė:
Labas rytas![]()
Ir viskas?O kodel as isivaizdavau kad jos biski daugiau darbu atlieka at…
Labuka. na as ir tikejausi kazko daugiau is jos. manes klausia ar kakulis jo normalus. bet is kur man zinot ar jis normalus. juk as mama pirma karta. kazinau kas normalu kas ne
Tingine tokia dar esuzz bet visa kita labai nenlogai
Gita C parašė:
Labuka. na as ir tikejausi kazko daugiau is jos. manes klausia ar kakulis jo normalus. bet is kur man zinot ar jis normalus. juk as mama pirma karta. kazinau kas no…
Tu jai kitam kartuj palik pampersa pilna. Sakyk , palikau jums, kad ivertintumet kakio normaluma
(juokauju
)
Na ka, tinginiauk kol dar leliukas maaaazas maaazas, veliau,nebeleis jis tau tinginiaut ;) Kaupk jegas,gerk vitaminu,gyk!
simonyte_k parašė:
Tu jai kitam kartuj palik pampersa pilna. Sakyk , palikau jums, kad ivertintumet kakio normaluma(juokauju
)
tarp kitko kai ji tikrino , jis dejo trydele i kelnes ir as jai pasakiau, ji neziurejo
as.juste parašė:
Sveikos,
Ar kuri skiepijotes nuo kokliuso nestumo metu? Man mw pasiule, dave lankstinuku, g…
As nesiskiepinau man kazkaip nlb nestumo metu tie skiepai
eglutemunde parašė:
SWEIKINULauksim gimdymo istorijos
![]()
norejau paklausti taves, dabar cia pamaciau, ar tau dare neseniai koki skana? ar gal dar darys? nes musu sav ta pati, tik dienos skiriasi siektiek..nes man tik prasidejo..nes man dare tik 20 sav ir viskas...nuo tada nieko nezinau. Nezinau nei svorio nieko..
o dabar tai tikrai zinoti noreciau..
23 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai