Satigra parašė:
Ivig tai imunoglobulinas?
Taip, tas pats.
Buvo čia merginų su panašiais NK, įdomu kodėl nustebino pačią K..
o jūsų NK pakilo nuo pirmojo tyrimo?
Manoma, kad apie 20 proc. nevaisingumo atvejų susiję su imuninės sistemos funkcionavimu. Skaityti
visą straipsnįSatigra parašė:
Taip, tas pats.
Buvo čia merginų su panašiais NK, įdomu kodėl nustebino pačią K..
o jūsų NK pakilo nuo pirmojo tyrimo?
Pisces parašė:
Taip, tas pats.![]()
Buvo čia merginų su panašiais NK, įdomu kodėl nustebino pačią K..o jūsų NK…
Taip, pirmas rodiklis nuo 27 iki 28,2 o antras nuo 800 iki 1200, K išsireiškė jog retas atvejis su tokiais dideliais rodikliais. O kas provokuoja jų augimą negaliu išsiaiškinti.
Emaima parašė:
Mano buvo 29, vėliau 21, dabar nebesiekia net normos, didlė operacija ir covidas savo darbą padarė, dabar kelia Nk. Keista K matė mano ir tikrai jos nenustebino :)…
Po covido man paaugo.
Na bandysim su imuniglobulinu ir cikloferonu mažinti. Tikiuosi pavyks ir pasiseks sėkimngai pastoti ir išnešioti vaikutį.
Satigra parašė:
Mano-27,5 ir K nenustebino
SunMoon parašė:
Mano-27,5 ir K nenustebino
Pavyko sumažinti?
Satigra parašė:
Pavyko sumažinti?
Su, tokiu Nk, turejau 4nestumus. Tad, kiek jie turi itakos-nzn.
As, ju - nesityriau daugiau, ir nemusiau. Daug, priestaringos nuomones medikai turi, del NK.
Jei jau tiksliai tai ivig išsišifruoja kaip intravenous immunoglobulin (ivig). Jis yra stipresnis nei leidžiamas mūsuose- slaviškų kraštų leidžiamas į raumenį. Ivig lašinamas į veną 1 kartą per pusmetį, labai sudėtingais atvejais kas 3-4 mėn. Mūsiškį į raumenį leidžiam kas antrą dieną ir jis labai "vaikiškas" palyginus su tikruoju ivig. Jų kainos skirtumas taipogi didelis. Forume kažkas patingėjęs sutrumpino, tai dabar dažnai vaikšto ši dezinformacija. Realiai neužmačiau dar nei vienos moters iš čia turėjusios tikrąją ivig lašelinę.
Chloe8 parašė:
Jei jau tiksliai tai ivig išsišifruoja kaip intravenous immunoglobulin (ivig). Jis yra stipresnis nei leidžiamas mūsuose- slaviškų kraštų leidžiamas į raumenį. Ivig…
Taip taip, tai ne tas pats. Gal tiksliau, jei norisi trumpinimo, tai reikėtų rašyti IG.
SunMoon parašė:
Su, tokiu Nk, turejau 4nestumus. Tad, kiek jie turi itakos-nzn.
As, ju - nesityriau daugiau, ir nemusiau. Daug, priestaringos nuomones medikai tur…
Na ir aš tiek pat esu turėjusi pastojimų, bet nei vienas jų nesivystė, hcg max užauga iki 800/900, tai išbandysiu tiek kiek galiu. V irgi man minėjo, kad nėra mokslu įrodyta NK rodiklių įtaka. Irgi svarstau buvo man skirtas prednizolonas, pastojau, bet nesivystė, tad nežinia kur dar kabliukų ieškoti.
13 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai