vitalasss parašė:
irgi snd dariau...bet versija kokia...rodo horizontalia o turi rodyt vertikalia..
Tai gal ne tada. As dariau paprastesni testuka, tiesiog juostelės viename langelyje rodydavo
Kada daryti nėštumo testą, kad rezultatas būtų patikimas? Jei mėnesinės vėluoja dėl nėštumo, testas greičiausiai bus teigiamas. Skaityti
visą straipsnįvitalasss parašė:
irgi snd dariau...bet versija kokia...rodo horizontalia o turi rodyt vertikalia..
Tai gal ne tada. As dariau paprastesni testuka, tiesiog juostelės viename langelyje rodydavo
w200005055 parašė:
Geeras!
Tikiuosi ir as zirniuko, pasidarysiu dar NT uz savaiteles kokios![]()
As likus dienai iki mm dariausi ir jau rode, bet net nejautru testa turejau :)) manau bus zirniukas pas jus tikrai :))
vitalasss parašė:
Sveikutes.dariausi siandien NT.po 12d nesaugaus isdykavimo..bet tai buvo paskutine mano menesiniu diena kai dar vos vos tepe...ir kaip ir matau vaiduokliuka...ar im…
Pakortokit su kitokiu testuku, ir bus aisku :))
Pupele29 parašė:
labas mergaites iki mm 4dienos atlikau testa ir jis visiai baltas mano akim ka jus manot al ka nors matot?![]()
Neigiamas
Karina19 parašė:
Koks geriausias NT?
Visi geri laiku daromi
Sveikos, noriu patarimo turinčių patirties su NT
man mm turėtų prasidėti tik kitą savaitę, jei pasidaryčiau testą šią savaitę ar jau gali rodyti teisingai testas? Nes skaičiau, kad pasidarius testą per anksti gali rodyti klaidingai. Ar verta jau darytis ar palaukti dar savaitėlę?
lauryytia parašė:
Sveikos, noriu patarimo turinčių patirties su NTman mm turėtų prasidėti tik kitą savaitę, jei pasidaryčiau testą šią savaitę ar jau gali rodyti teisingai testas…
Palauk
siaip po 2 savaiciu nestumo rodo, bent jau taip daugumos testu aprasyme sakoma
lauryytia parašė:
Sveikos, noriu patarimo turinčių patirties su NTman mm turėtų prasidėti tik kitą savaitę, jei pasidaryčiau testą šią savaitę ar jau gali rodyti teisingai testas…
O kada tiksliai kita sav jum turi buti mmm?
2 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai