V.R.D.R parašė:
O kada atsidekojote? Iš kart po operacijos ar kai namo išrašinejo?
Aš kita diena, nes ji pati atejo😁
V.R.D.R parašė:
O kada atsidekojote? Iš kart po operacijos ar kai namo išrašinejo?
atigil parašė:
Mane iš pat ryto operuos tai iš kart po operacijos atsidėkoti ar kaip įdomu 🤔 vistiek dar minimum 3 paras gulesiu ir kiekvieną dieną jaučiu uzeidines
is kart
V.R.D.R parašė:
Mane iš pat ryto operuos tai iš kart po operacijos atsidėkoti ar kaip įdomu 🤔 vistiek dar minimum 3 paras gulesiu ir kiekvieną dieną jaučiu uzeidines
po op jus perkels stebejimui i reanimacija, o daktaru pamainos pasibaigs ir pasikeis . galit pasiklaust kada vęl jusu daktaro bus pamaina
ToksGyvenimas parašė:
is kart
Ryt ryte mano daktarės pamaina tik prasideda tai manau dienos gale tikrai užsuks pažiūrėti kaip jaučiuosi
omorfula parašė:
Gal galite man parašyti į a.ž. kas darėtės planinį cp Antakalnyje?
man darys planini, siandien buvau perinatologijos centre ten apziurejo echo, su siuntimu del gimdymo baigties sprendimo. pirmas extra cp buvo del svorio vaikelio, o dabar pamatavo 3,4 bet patys padake kad planuojam kita sav cp, nemokamai, sako rinkites skyriu 1ar 2, as pasakiau noriu oas gera daktare papult, tai paziurejo grafika ir pasake pas ka geriau. diena pries reik atvykt, daro tyrimus ir is ryto operuoja. jokiu pinigu niekam nemokejau. dar dave popieriu su savim jei prasidetu veikla anksciau su juo atvaziuot i antakalnio priemima ir tada tiesiog operuos extra cp.
ToksGyvenimas parašė:
man darys planini, siandien buvau perinatologijos centre ten apziurejo echo, su siuntimu del gimdymo baigties sprendimo. pirmas extra cp buvo del svorio vaikelio, o…
Kokios indikacijos cp?
SunMoon parašė:
Kokios indikacijos cp?
indikacijos kliniskai siauras dubuo ir dydelis vaisiaus svoris. nezinau ar jiem ka reiskia nes turejau trys persileidimus viena is kuriu dare ambrazija, dar salino cista laparaskopiskai ir pries metus baltosios linijos isvarza operavo. labai klausinejo apie pirma gimdyma , apie vaiko svori o ji gime 4,22 po cp net gakva nebuvo isistacius
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai