2013.03.25 20:17 (prieš 13 m.)
va va.. vyrui buvau prisakiusi, kad po operacijos tiesiu taikymu paskui mazyli i eitu i naujagimiu skyriu ir tartusi su personalu kad jokio misinio neduotu, kad pirmi maistelio lasai kuriuos gaus musu maziukas butu mamytes, o ne sintetika.. cia aisku, jei jokiu komplikaciju nera, sutinku, jei tikrai kazkas labai negero mamai ir ji negali maitiniti, tada tas negalioja.. vyras ikiso kazkuriai sesutei 20 lt kad neduotu misinio, o ir mazyli greitai gavom atgal.. bet po paros gryzom i ta naujagimiu skyriu, tai ten dirbancioms moterytems labai ramybes norisi, ne tik misinuka bet ir gliukoze mazyliams kisa, as ateinu maitint, antra para, to pienuko dar nera tik priespienis, tai man bruka misini, sako tu pieno neturi, jis alkanas. Sakau ne, tai iki asaru. I akis skiedzia, mes nieko neduodam, gryztu nakti 3 valanda maitinti, ziuriu svirkstas salia padetas, sakau kas cia? sako gliukoze kad ramus butu
tipo verke, nu tai sakau prasiau kad paskambintumet, o man sako, ko cia vaikstot juk jums irgi pailset reikia.. Diena dar nieko, daug nekisa, nakti blogiausia.. Susirinkom gal 5 mamytes, tokios kaip zombiai, jau pienukas prasidejo, ta krutine plysta pienas upeliais bega, o NEI VIENA, pabreziu, NEI VIENA negalejom prizadinti mazyliu kad pavalgytu, sakau ka davet, sesute sako nieko.. ir ant tu zodziu mano maziukas atpyle, nu blyn kai susibiesinau, sakau tai ka jis cia atpyle, jei nieko nedavet!! Ai nu tai gal cia biski ir dave
nu zodziu!!! va cia tai kancia buvo, tos dienos naujagimiu skyriuj, o ne atsigavinejimas po operacijos